blockout Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, chciałem wam przedstawić nabytą 3 tygodnie temu (niemcy) A4 po dwóch miesiącach poszukiwań,jest to moje pierwsze audi i jak na razie jestem zadowolony,środek bardzo zadbany a teraz szczegóły -150000km -silnik AVF -manual -kolor ciężko określić, szary z nutką błękitu :> -bixenon -parktronik przód i tył -tempomat -webasto -czujnik zmierzchu -doświetlanie drogi do domu -pakiet oświetlenie -pakiet schowki -fotele sportowe z wysuwanym przodem + grzanie + pompowanie -kolorowy FIS + navi -lusterka fotochromatyczne -dwa podłokietniki -telefon -2 x elektryczne szyby -elektryczne lusterka + grzanie -dół zderzaków i progi w kolorze -nagłośnienie concert + subwoofer w bagażniku
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ładna sztuka. przewidujesz jakieś modyfikacje?
Pawlo 2004 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ładna furmanka w dobrym kolorze A gdzie znalazłeś 7 letnie A4 ze 150 kkm? sprawdzony przebieg?? ale jaki by nie był to ten silnik jest teoretycznie nie do zajechania
blockout Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 zapomniałem dodać że to 2004r. ładna sztuka. przewidujesz jakieś modyfikacje? na chwilę obecną ciężko powiedzieć bo wypłukałem się z wszystkiej kasy ;(tak jak jest to będę jeździł do wiosny a potem zobaczymy, teraz wgrałem polski język do navi i mapa polski i muszę porobić logi i poprosić kolegów z forum o ocenę i wtedy się okaże w jakiej kondycji jest silnik i turbo i wtedy ewentualnie doprowadzenie silnika do dobrego stanu,na szczęście błędów żadnych niema[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:08_________________________________________________ A gdzie znalazłeś 7 letnie A4 ze 150 kkm? sprawdzony przebieg?? książka + faktury i stan wnętrza,jeden właściciel w niemczech, fotele i wszystkie przyciski w idealnym stanie(oprócz włącznika świateł)nawet bagażnik jak nowy ani jednej rysy na plastikach, nawet niema rys na tym plastiku nad koło zapasowe
Prince Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 przednie lampy maja ciemne srodki czy mi sie wydaje?
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 jak jest bixenon to są czarne środki :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 jak jest bixenon to są czarne środki :gwizdanie: Jedrek ale kolega ma czarne środki
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Artur, wiem. mój post był skierowany do Prince'a
Magdalenah Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Gratulacje i niech się dobrze sprawuje
Rekomendowane odpowiedzi