seb-k Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam. W matki A4-ce 1,9 TDI 1997 padł jeden z tylnich amorków. Oczywiście wymienić trzeba oba więc chciałbym Was zapytać jakie? Chodzi jak zwykle o to, żeby nie wydać za dużo a jednocześnie nie kupić badziewia. Amorki mają być dla matki więc powstrzymajcie sie z opiniami, że powinienem jej kupić solidne Bilsteiny za 400-500zł sztuka. Na Allegro ceny wachają się od 80 np TU do ok 170 za gazowe. Niestety ja się na tym nie znam i jak czytam opisy to nie jestem w stanie określić czy jest jakaś różnica między gazowymi a gazowo-olejowymi itp. Matka jeżdzi po dość krętych górskich drogach, typowo polskich (łaty, kostka, drobne i większe dziury itp). Co i za ile jej kupić? I jeszcze jedna ważna rzecz o co chciałbym Was zapytać: W sklepie w Świdnicy za gazowe Monroe zażyczyli sobie 210zł za sztukę - podczas gdy np TU są po 130 ... Skąd ta rozbieżność - o co może chodzić? Co kupić? Olejowe/gazowe... ps. Jestem trochę w kropce bo zasłyszałem opinię że "gazowych nie kupuj bo mi powietrze zeszło to teraz tylko na olejowych śmigam"... Bez wzgledu na to czy to opinia dobra czy zła - olejowych nie mogę znaleźć na Allegro.[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 19:43 _________________________________________________ps2: http://www.audi.amorki.com/wersja.php?wer=1559&m=33&o=26069 - tutaj ceny też dużo niższe niż w sklepie
korek86 Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 no ja mam ten sam problem co kolega nie znam sie totalnie a planuje wymiane amorków .. mozecie cos pomoc
seb-k Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam, w końcu kupiłem na allegro tańsze Sachs za 160zł sztuka. Po roku trzymają się bez problemów. Jeden szkopół jest taki, że przyszły bez odbojów i trzeba było dokupić w sklepie - nie pamiętam ile kosztowały (chyba coś kołó 40-60zł) i czy te oferowane w sklepie to były "z" czy "bez" odbojów... Polecam przed zakupem wykonać telefon i upewnić się, że nie są to jakieś stare sztuki...
mA4ciek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja 1,5 roku temu założyłem Kayaby, hula do teraz a kosztowały ok 140zł za sztukę.
Dyfer30 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Odświeżam wątek, bo szukam tylnych do mojego Quattro i w Allegro pustka ...
Rekomendowane odpowiedzi