landryn86 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam! Zebrałem się wreszcie do zrobienia zdjęć mojej audiolki, więc chciałem przedstawić Wam moje nowe oczko w głowie. Kupiłem ją dwa miechy temu. zakochałem się od pierwszego wejrzenia Specyfikacja: Rok produkcji: 1996 Silnik: 1.8 ADR 125KM Napęd: quattro Przebieg: 200 000 (tyle przynajmniej na liczniku ) Kolor: czarny Zaraz po kupnie wymieniony olej i wszystkie filtry. Dzięki poradnikom na forum (warsztat- zrób to sam) udało mi się: - zrobić domykanie szyb po uzbrojeniu alarmu - wyrównać zderzak przedni na ślizgach - naprawić opadające drzwi kierowcy Moje plany: - zlikwidować wyciek w skrzyni biegów - naprawić czujnik parkowania (zaczął wariować) - wymienić łańcuszek rozrządu bo powoli daje o sobie znać - naprawić klimatyzację (dziura w chłodnicy ) - odmalować stalowe felgi na zimę - wymiana tarcz i regeneracja zacisków hamulcowych - wymiana łącznika elastychnego układu wydechowego - zlikwidowanie luzów na kierownicy - zmiana konsoli na poliftową - zmiana kiery na S-kę - wymiana lamp przednich na zespolone - zawsze coś tam się jeszcze znajdzie do rezania Mam nadzieję, że moja B5 nie będzie kapryśna i będzie mi służyła baaaardzo długo. POZDRAWIAM! ______________________________________________________________________________________ Zrobiłem nowe zdjęcia Audiolka ubrana w klubowe ramki Felunek zyskał nowe kapturki Wstawiony nowy licznik z FIS :>
landryn86 Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 Yyyyy i gdzie te zdjęcia? mój błąd, już naprawiłem
RVN Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Kolego, ja bym Ci radzil cos w srodku jeszcze pogrzebac - zawsze to bardziej cieszy oko a widzisz glownie to Moim zdaniem: - kiera od eski - pelen fis + obrecze - jakies nowsze ori radio, np concert II CD Ale masz co robic
landryn86 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 Kolego, ja bym Ci radzil cos w srodku jeszcze pogrzebac - zawsze to bardziej cieszy oko a widzisz glownie to Moim zdaniem: - kiera od eski - pelen fis + obrecze - jakies nowsze ori radio, np concert II CD Ale masz co robic kiera też jest w planach pełen fis byłoby fajnie mieć ale chyba za dużo roboty przy tym.... ale może kiedyś... radyjka narazie nie zmieniam [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 20:40_________________________________________________UP, nowe foty
Luka3s Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 całkiem, całkiem felga i kiera do zmiany :gwizdanie:
landryn86 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 całkiem, całkiem felga i kiera do zmiany :gwizdanie: Dzięki. Obie rzeczy w planach
Rekomendowane odpowiedzi