Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Potrzebne zdjęcia 18x9J ET 35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, potrzebuję zdjeć takiej konfiguracji jak w temacie, najlpeiej z oponą 225/40 :hi:

Opublikowano

9j na 225 to chyba za szeroka felga com ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

heh...195/40 wchodzi na 9J a co dopiero 225 :) bez przesady, emerytem nie jestem :polew:

Opublikowano

tak jak w temacie, potrzebuję zdjeć takiej konfiguracji jak w temacie, najlpeiej z oponą 225/40 :hi:

na przodzie felga 8J18 z oponką 225/40 lubi przytrzeć o nadkole, takze na 9J chyba jazdy nie bedzie :gwizdanie:, no chyba że wrzucić 215/35 :evil:, z tyłu spokojnie przy naciągu powinno się takie kółko zmieścić :wink4:

Opublikowano
  • Autor

najwyżej założę 215/40 na przód i 225 na tyl...tylko chciał bym jakies fotki zobaczyć jak sama felga leży wzgledem błotnika żeby naciąg dobrać

Opublikowano

najwyżej założę 215/40 na przód i 225 na tyl...tylko chciał bym jakies fotki zobaczyć jak sama felga leży wzgledem błotnika żeby naciąg dobrać

tutaj raczej stretch nie maja :wink4:

Opublikowano
  • Autor

masz na mysli to, że nikt tutaj nie wie co to jest męski naciąg ?!

Opublikowano

wystarczy poszukać :wink4:

michal_s87 ma taki setup:

20110521074.jpg

9J ET 35 opona 235/35 z tym że to są 19' :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to to już widziałem, chodziło mi właśnie o 18 :gwizdanie: ale i tak dzięki

Opublikowano

to to już widziałem, chodziło mi właśnie o 18 :gwizdanie: ale i tak dzięki

No to tak leży felga 9j ET35 względem błotnika

A opona 215/35 na 9J:

9_215_35_18_Fullrun%20%282%29_595.jpg

Całego zestawu 215/35 9J ET35 R18 raczej nie spotkasz na forum :)

Opublikowano
  • Autor

czyli "na oko" z dwa centy wystaje poza obrys...bardzo dobrze :evil: tylko skąd masz info że felga na zdj ma ET 35 i że jest to audi A4 ?

Opublikowano

a karfa... źle napisałem :decayed: Już poprawione :wink4:

Opublikowano

masz na mysli to, że nikt tutaj nie wie co to jest męski naciąg ?!

czy ja wiem czy meski :decayed: nie ma co za malej guma na za duzy sprzet zakladac :naughty:
Opublikowano
  • Autor

no wiesz...225/40 na 9J jak dla mnie szału nie robi, ale nie wyobrażam też sobie A4 z oponą typu 195....wyglądał by jak na kołach od kolażówki...mam z tyłu 235 i jakoś szału nie ma :wallbash: a nie wiem czy 245/35 nie będzie za szerokie jak na 9J z ET 35

Opublikowano
  • Autor

to jest 9J ET 35 ?

Opublikowano

wszystko zależy od gleby jaką chcesz zrobić, bo kółko 18" 9J et35 wejdzie przy seryjnym zawiasie, wejdzie przy 1BE i prawdopodobnie nie będzie ocierało, ale w obu wypadkach nie będzie wyglądało za dobrze :gwizdanie:

natomiast jeśli chcesz skręcić gwint na powiedzmy -70 i więcej to od razu uprzedzam że będzie naprawdę ciężko :thumbdown:

bez poszerzania błotników raczej się nie obędzie...

looknij na te fotki, może pomogą mimo że to 19" (gwint nie skręcony tak jak powinien, wygląda trochę kozowato, ale i tak tarło na większych wybojach)

moje 19" 9J et35 wrzucone na poprzedniej stronie

dscn0052r.jpg

dscn0054im.jpg

była Nowaka, miał identyczne felgi z tym że poszerzał trochę błotniki

028aqz.jpg

nanaszaklase.jpg

[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 23:08_________________________________________________

no wiesz...225/40 na 9J jak dla mnie szału nie robi, ale nie wyobrażam też sobie A4 z oponą typu 195....wyglądał by jak na kołach od kolażówki...mam z tyłu 235 i jakoś szału nie ma :wallbash: a nie wiem czy 245/35 nie będzie za szerokie jak na 9J z ET 35

245/35 ?? :shocked:

toś tera doyebał... 225 do b5 to max

Opublikowano
  • Autor

wreszcie ktoś kto zna temat :naughty:

auto kupiłem już obniżone na springach Weiteca...z tego co doczytałem numer katalogowo obniżają o 40mm ale są do benzyny ja mam diesla więc obstawiam że obniżają o 50-60mm tak więc gleba jest raczej kosmetyczna...myslałem o 245 na tylne koła bo dla mnie widok A4 na 225 z tyłu szału nie robi a lubie miec "męską" opone z tyłu z przodu 225/40 myślę że było by podobne do 245/35...najważniejsze info dla mnie to czy koło wystaje poza obrys błotnika, jeśli nie to zawsze można zaklepać ranty :)

Opublikowano

bedzie... zakladaj 235 max

u mniue jest 235 na 9.5 j przy 19" ale to B6 :wink4: