PABLO Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Kolejny MLM (Multi Level Marketing). http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_wielopoziomowy ...to inny rodzaj pozyskiwania klientów.Działalność opiera się nawlekaniu kolejnych osób do łańcuszka,masz przecież prowizje z każdego kolejnego. Prawdziwa piramida finansowa,a nie stałe struktury oparte na przedstawicielach i punktach handlowych. Dokładnie tak to wygląda. Ale jednak podziękuje z takiej "okazji"
GILI Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 no nic wiem ze napewno wy znacie ten produkt i wiecei jaki jest ja tylko udzielam zetelne informaacji z pierwszego zródla ze produkt jest bardzo dobry i zdrowy gdyz jest zrobiony tylko i wylacznie z naturalnych roslin, co do hanldu nie wiem jak to wyglada gdyz sie tym nie zajmuje, wiem ze sa to jak na rynek polski dosyc drogie specyfiki, a jesli chcecie to piszcie ot na temat ze macie tajne przepisy na gołabki, co prawda to prawda kfc, coca-cola i inne tez trzymaja swaja receprure w tajemnicy, tutaj mamy inan sprawe iz nie rozmawiamy o jakis chemikajach i innych sprawkach tylko o zdrowych zeczach Jest najlepsza jak filtry wody,nierdzewne garnki,szmatki czyszczące czy pościel z wełny,wszystko za 800% wartości....jest jedna mała różnica,bo tamte kupiły emerytki i spłacają do dziś raty,a to inny typ produktu i klient naiwny inaczej [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 19:38_________________________________________________http://finanse.wp.pl/kat,98674,title,Tak-wyglada-proces-produkcji-coca-coli,wid,13586990,wiadomosc.html
domjenick Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 kiedyś pracowałem jako "przedstawiciel handlowy" oferując ludziom różne gówna,każdy wiedział,że towar jest nic nie warty,ale odpowiedni farmazon robił cuda,a że większość już ludzie znali-trzeba było wymyślić coś ekstra,żeby było proste i skuteczne-i jak widać nigdy się nie zmieniają metody,trzy podstawowe elementy psychologiczne,na które da się złapać 75% społeczeństwa-chciwość,zazdrość i okazja na który z tych elementów dajesz się złapać? chcesz zarobić,ale mało włożyć?ktoś zarobił dużo pieniędzy nie wychodząc z domu na kilka godzin,a Ty tyrasz po kilkanaście w pocie czoła i nie masz nic-czy po prostu zwietrzyłeś łatwą okazję do zarobienia? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 kiedyś pracowałem jako "przedstawiciel handlowy" oferując ludziom różne gówna,każdy wiedział,że towar jest nic nie warty,ale odpowiedni farmazon robił cuda,a że większość już ludzie znali-trzeba było wymyślić coś ekstra,żeby było proste i skuteczne-i jak widać nigdy się nie zmieniają metody,trzy podstawowe elementy psychologiczne,na które da się złapać 75% społeczeństwa-chciwość,zazdrość i okazja na który z tych elementów dajesz się złapać? chcesz zarobić,ale mało włożyć?ktoś zarobił dużo pieniędzy nie wychodząc z domu na kilka godzin,a Ty tyrasz po kilkanaście w pocie czoła i nie masz nic-czy po prostu zwietrzyłeś łatwą okazję do zarobienia? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: I wszystko jasne
domjenick Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Paweł-spójrz na fakty-gość mówi o wielkich pieniądzach zarobionych na tym produkcie-widziałeś kogoś znanego ,żeby to reklamował?Widziałes ten napis Monavie na jakimś bilbordzie,sportowej imprezie,jako sponsor?Każdy,kto generuje takie pieniądze pompuje odpowiednie fundusze w reklamę,a nie w pozyskiwanie nowych dystrybutorów,bo dobry produkt-sam się sprzeda,podam przykład-RedBull-unikalny smak-nie można porównać z niczym innym-i jest wszędzie, nie jest drogi i stoi na pólkach,a nie jest roznoszony przez dystrybutora-jakie sklepy to rozprowadzają? łatwy chwyt-POMOC biednym w Brazylii-pracując-wspierasz... ...ale zaobserwuj ten filmik,jak gość o tych rzeczach mówi-w tle masz szczęśliwą parę,masa przyjaciół i fajne auta,jachty,występy,autografy, uczciwość,godność, wartości-pieniądze i zamówienia na czas,wycieczki-czyli życie łatwe miłe i przyjemne-wszystko to,czego ludzie pragną,jak zbierzesz to do kupy-zobaczysz ile czynników psychologicznych to porusza,a wszystko to zbiega się do trzech głównych rzeczy,które już wcześniej wspomniałem
michail55 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 piramida finansowa znam temat znajomi w itali lataja z tym
Rekomendowane odpowiedzi