drarek Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam. Czy ktoś może mi powiedzie co to może być? W czasie jazdy słychać odgłos przelewania się jakiegoś płynu. Czasem dodając więcej gazu słychać to bardziej. Wymieniałem ostatnio zawór ogrzewania i był dolewany płyn. Czy jest to możliwe że jest zapowietrzony układ i dlatego słychać taki odgłos? Co zrobić żeby tego nie było? Pozdrawiam
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 nie wiem o jakim płynie myślisz, ale domyslam się , że o chłodzącym. są dwie mozliwości, jedna to zapowietrzony układ, a druga zatkana nagrzewnica ( np. kamieniem) jeżeli nie odpowietrzałes układu to masz juz odpowiedz na swoje pytanie.
drarek Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 Czy możesz napisać jak się odpowietrza układ i czy jest to skomplikowane? Czy z zapowietrzonym układem można jeździć i czy nic mi nie nawali z tego powodu?? Dzięki [br]Dopisany: 02 Luty 2008, 20:44 _________________________________________________Co do nagrzewnicy to nie jest raczej zatkana bo jak włączę nawiew to bardzo dobrze grzeje.
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 to ze dobrze grzeje nic nie znaczy. jezeli po odpowietrzeniu nadal bedzie sie przelewac tzn ze zatkana. tu masz o odpowietrzeniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4521
Rekomendowane odpowiedzi