jac0205 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam. Czy przy wymianie reflektorów zwykłych soczewkowych na reflektory ksenon (oryginał wraz z przetwornicami) da się to zrobić plug n play ? Kostka będzie pasować ? Mam mały problem z żarówkami. Poprzednik zrobił sobie sam ksenony i muszę wymienić żarówkę. Żarówka w lampie jest z jakimś kabelkiem na stałe. Ogólnie nie bardzo widzi mi się ta "choinka" co ją posiada moje A4.
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Obecnie masz załozony zestaw HID, stąd ta żarówka z kabelkiem, ta instalacja nie ingeruje w ori wiazke odczepiasz i podłączasz nowe lampy[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 12:53_________________________________________________żarówki musisz i tak nowe kupić, H7 w długie i D2S w mijania
jac0205 Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Czyli mam w fabryczną wtyczkę do lamp podpięte te HIDy tak ? Odczepiam chińszczyznę i nowy ksenon będzie działał. Przynajmniej teoretycznie Dzięki za pomoc.
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 tak być powinno, tylko niewiem jak z regulacją czy czasem nie bedziesz musiał silniczków przełozyć ze swoich lamp
jac0205 Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Sorki, że marudzę ale chciałbym mieć pewność. Chodzi o tą wtyczkę ? To wpinam do nowej i wsio ?
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 raczej tak, no chyba że costam rózni sie w pinach pomiedzy zwykłą soczewka a xenonem
Rekomendowane odpowiedzi