Sebastian1983 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 witam okazalo sie ze czujniki parktronic / lub mocowania, w zderzaku od S-ki sa inne niz w normalniej poliftowej a4 czy ktos moze mi podpowiedziec czym roznia sie obydwa czujniki? a moze rozna jest tylko obudowa w ktorej czujnik sie osadza? po przymiarce okazalo sie ze otwory w "esce" sa wieksze niz w fabrycznym zwyklym zderzaku. oto numery czujnika parktronic fabrycznego poliftowego: 4 B0 919 275 oto numery obudowy mocowania w zderzaku w ktora wchodzi czujnik: 8 L0 919 290 teraz pytanie jakie sa te dwa elementy w zderzaku od "eski", jakie maja numery.
Cuber Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 czujnik ultradzwiękowy jest taki sam obudowa czujnika w zderzaku S4 jest inna i ma kod: 2 sztuki strona lewa 4B3 919 261 2 sztuki strona prawa 4B3 919 262 cena w ASO 28 zł
Sebastian1983 Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 dzieki wielkie, bylem w aso i podalem im te numery, ale powiedzieli ze to na pewno nie jest to co chce, bo pokazalem im czujnik z moja obudowa... ale ok, zamowie w takim razie to co mi podales. dzieki jeszcze raz. oby to bylo to.
Rekomendowane odpowiedzi