Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Deskorolka na RH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to pany musimy sie tam spotkac i jakie piwko wypic,co Wy na to?

---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

my mamy duza grupe VAG TEAMerow,w miescie jest nas kolo 12 osob,i jeszcze cala grupa opolskiVAG.pl,bedzie sporo autek:)

Browarek obowiązkowo! :decayed: ja lecę z kumplami z Łodzi co VAGami jeżdżą ;)

Opublikowano
  • Autor

no to grubo będzie:) ,tak w Niemodlinie mamy dobrą grupe:)tylko wszyscy VW a ja tylko AUDI:),

---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

a i takie tam foto,

DSC03429.jpg,DSC03430.jpg

Opublikowano
  • Autor

225/40/18, myslalem zeby dac 205 opony to by troche naciagniete byly

Opublikowano
  • Autor

i jeszcze takie tam dwie foty,

428722_310619055668624_100001615974925_873922_19.jpg

531858_320727247991138_100001615974925_900751_50.jpg

teraz zbieram sianko na fotele i na lakierosa:) a i na grill RS ale ten czarny bo na oryginal mnie nie stać:/

Opublikowano

ja też zakupiłem RSową podróbkę :grin: naprawde sympatycznie się prezentuje na tym kole :) ten mały RC obok Audi to Twoja zabawka? :decayed:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

widzialem:)a zabawka nie moja a kolegi,ale naprawde fajnie sie driftowalo po parkingu,fajna ale droga:)za ta zabawke to bym orginal RS gril kupil,;)

---------- Post dopisany 03-07-2012 at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany 01-04-2012 at 14:44 ----------

dawno się tu nie pokazywałem,jak tam chłopaki po NYSIE?

P6238776.jpg VAGNysa2012_49.jpg

a teraz z nowym tajlem

P7308997.jpg P7308969.jpg P7308979.jpg P7298958.jpg P7308990.jpg P7308997.jpg P7309015.jpg

teraz jeszcze dorwać plexe i fairinga wyrezać,

Opublikowano

Oglądałem twoją a4 :thumbup1: ale jakoś nikt przy furach się nie kręcił i nawet ni było kogo zapytać gdzie szanowny właściciel :decayed: że tak z ciekawości zapytam belki na relingi to gdzie kupiłeś?

Wyście nie mieli gdzie robić fot tylko na drodze na basen:naughty:

Opublikowano
  • Autor

my juz od piatku mielismy taka bombe ze masakra,mielismy domek na przeciwko aut i tam byla impra:) dla tego nie bylo nas przy autach,a belki na relingi sa z pancermuchy(biedronki):) a foty byly robione na drodze bo mielismy malego spota w niedziele na basenie ale tyle ludzi bylo ze do wieczora czekalismy na wolny parking,a spot byl o 15ej:)

Opublikowano

moze i ja okleje sobie tak tylna klape :kox:

Opublikowano
  • Autor

to droga między Niemodlinem a Tułowicami?:eusathink:

pomyśl nad wywaleniem wycieraczki z tyłu:wink:

to droga miedzy niemodlinem a lipnem,droga na basen,

a o wywaleniu wycieraczki myslalem,bo i tak juz mi stara ladnie szybe porysowala,tylko zaslepke bym musial zamowic,

---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ----------

moze i ja okleje sobie tak tylna klape :kox:

czemu by nie??

jak te emoty wlaczyc?

Opublikowano

tzn?

Opublikowano
  • Autor

mozesz pomyslec nad oklejeniem klapy ale to bys musial jeszcze jakies wlepki wsadzic na auto,ja jak wsadzilem sticker na klape to tak troche dziwnie wygladalo,a teraz z wlepkami na szybie mi sie podoba,kazdy ma swoje upodobania,komus sie podoba a innemu nie,musisz pomyslec i sie zastanowic,

i pytalem jak emotikony wlaczyc bo nie wiem,:)

---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ----------

mam jeszcze zamiar wyrezac wind fairing

thulerack1.jpg

nie wiem gdzie kupic plexe bo orginalu nie ma w pl a jak sie gdzies pojawi na allegro to cena kolo 400zl,

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

cos w ten desen

IMG_2088.jpg

Opublikowano

A niemasz emotek obok arkusza do pisania? po prawej.

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie nie mam,i nie mam pojecia gdzie one sa:/

---------- Post dopisany at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ----------

juz sobie poradzilem,:facepalm:ale wstyd:decayed:

Opublikowano
:polew: mowisz a powiedz chociaz gdzie sie schowaly :decayed:
Opublikowano

Ja też właśnie zakupiłem biedronkowy produkt :decayed: jeśli chodzi o jakość to nawet nawet, plekse kupisz np w OBI, ale raczej czarnej nie będą mieli :grin: jechałem w niedziele do rodziców do Tułowic, a że jeżdżę najczęściej przez Lipno to widziałem co tam się działo :facepalm: a Malerzowice tak blisko

Opublikowano
  • Autor
:polew: mowisz a powiedz chociaz gdzie sie schowaly :decayed:

w ustawieniach musialem poszukac:kox:

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Ja też właśnie zakupiłem biedronkowy produkt :decayed: jeśli chodzi o jakość to nawet nawet, plekse kupisz np w OBI, ale raczej czarnej nie będą mieli :grin: jechałem w niedziele do rodziców do Tułowic, a że jeżdżę najczęściej przez Lipno to widziałem co tam się działo :facepalm: a Malerzowice tak blisko

dobrze wykonane i estetycznie,z kluczykiem:decayed:

a plexe juz kupilem w leroy merlin:naughty: kurde 60zl mnie to kosztowalo,jutro kupie jeszcze folie do szyb i trzeba cos wyrezac:banan:

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------

a tak w sumie to na malarach tez bylo ludu w pi..u,bo mi koleszka mowil,:shock3: ale to o spocik chodzilo zeby zrobic,a przy okazji kokones wymoczyc:decayed: