rafaello007 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam wszystkich serdecznie ostatnio pojawiła mi się woda po stronie pasażera w moim audi a4 b6 jak narazie porozbierałem wszystko, wyciągnąłem cała podłogę bo była cała mokra, pierwsza rzecz którą zrobiłem to wymiana filtra w podszybiu i uszczelnienie obudowy bo po polaniu tamtędy wlewała się woda, oczysciłem kanały odpływowe pod akumulatorem, ale zastanawia mnie jeszcze skraplanie wody z klimatyzacji bo nie widze żeby coś kapało pod spód auta. Także prosze was o informacje którędy te przewody są prowadzone bo to może być jeszcze przyczyna zalania. pozdrawiam
Yaqb Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 od strony pasazera, rurka idzie od parownika w dol wzdluz tunelu i wychodzi na wylot na wysokosci lewarka zmiany biegow przy podlodze. dywanik od strony pasazera prawie caly do wyjecia lub mocno musisz go odgiac
rafaello007 Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 właśnie rozebrałem całą podłogę bo pierwszy duży przeciek to uszczekla pod filtrem była zużyta ale widze że z wentylatora nadal kapie mi woda i tak szukam szukam i dalej nie widzę ale w tej sytuacji to już napewno klima bo pod spód nic nie kapie :-(
Rekomendowane odpowiedzi