pakito25 Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 A Masz w 5F zakodowane Byte7. Bit 0 na 1
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Musisz miec na zacisku 15 - Zasilanie + po włączeniu stacyjki
skulcz Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Muszę zobaczyć w 5F , zasilanie z listwy bezpieczniki jak w instrukcji.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 3 minuty temu, skulcz napisał: zasilanie z listwy bezpieczniki jak w instrukcji. w polifcie jest inna przeciez rozpiska zasilania Ty nie masz tego zasilania co w przedlifcie
skulcz Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Czyli problem z zasilaniem po stacyjce Zawartość dodana 1 minute later Gdzie proponujesz wpiąć sie do zasilania ?
skulcz Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Dnia 16.03.2017 o 13:06, wrclaguna napisał: w polifcie jest inna przeciez rozpiska zasilania Ty nie masz tego zasilania co w przedlifcie Bardzo bardzo dziękuje za pomoc . Teraz jest tak jak powinno .
M4RK0 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Właśnie jestem po montażu czujników z przodu. W przypadku przeróbki zwykłego zderzaka i wiercenia dziur to polecam kupić elementy mocujące czujnik od skody, bo te dedykowane do audi mają takie ringi wchodzące w zderzak w kolorze GRU, więc trzeba malować. Te od skody tylko trzymają czujnik od wewnątrz i wiercimy otwór 18mm. Orientujecie się czy da radę odpalić wizualizację pdc bez wrzucania wstecznego, np. podczas parkowania przodem? jak naciskam przycisk od pdc to mam tylko sygnalizacje dźwiękowe. wizualizacja odpala się tylko po wrzuceniu wstecznego.
komoornik Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 To dziwne, bo fabrycznie tak jest - wizualizacja powinna odpalać się również po wciśnięciu przycisku.
M4RK0 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Może dlatego że mam mmi 3g+ w przedfifcie A w tych rocznikach pdc jest obsługiwane przed mce. Wrclaguna ma taki setup jak ja, muszę dopytać jak jest u niego
M4RK0 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Dobra, ogarniete. Jak ktoś ma kamerkę to trzeba jeszcze zakodowac w sterowniki kamerki aps+. Teraz po wciśnięciu przycisku od PDC mam widok z tylnej kamerki i wizualizacje wszystkich czujników albo sama wizualizacje na całym ekranie. Mam jeszcze 2 pytania: - sposob montażu czujników w przednim zderzaku, czy koniecznie musza być ustawione tak jak na tym schemacie? Wpływa to na cos? Mi wygodniej bylo je ustawić wtyczka do dołu bo mam spryskiwacze i ciężej bylo przykleić mocowanie aby wtyka byla z boku http://prnt.sc/es7rs8 -2 sprawa to czy mozna zmienic poziomy ostrzegawcze w pdc? Święci mi na czerwono i mam staly dzwięk jakbym juz dotykal zderzakiem do przeszkody a w rzeczywistości jest jeszcze z 30 cm. Tak samo mam w fabrycznym pdc z tylu Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez M4RK0
skulcz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 10 godzin temu, M4RK0 napisał: Dobra, ogarniete. Jak ktoś ma kamerkę to trzeba jeszcze zakodowac w sterowniki kamerki aps+. Teraz po wciśnięciu przycisku od PDC mam widok z tylnej kamerki i wizualizacje wszystkich czujników albo sama wizualizacje na całym ekranie. Mam jeszcze 2 pytania: - sposob montażu czujników w przednim zderzaku, czy koniecznie musza być ustawione tak jak na tym schemacie? Wpływa to na cos? Mi wygodniej bylo je ustawić wtyczka do dołu bo mam spryskiwacze i ciężej bylo przykleić mocowanie aby wtyka byla z boku http://prnt.sc/es7rs8 -2 sprawa to czy mozna zmienic poziomy ostrzegawcze w pdc? Święci mi na czerwono i mam staly dzwięk jakbym juz dotykal zderzakiem do przeszkody a w rzeczywistości jest jeszcze z 30 cm. Tak samo mam w fabrycznym pdc z tylu Kolego a trochę jaśnie z tym aps+. Tam nie widziałem opcji PDC przód.. Co trzeba zrobić. Pz
M4RK0 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sterownik kamery, Long coding, 3 cyfra od lewej wpisujesz 2 albo 3 jeśli masz hak.
skulcz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wielkie dzięki teraz będzie dobrze.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
menEL86 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Hej, wymieniłem grill na S4, b8, przed lift i teraz potrzebuję zakupić mocowania 2 pod czujniki. Nie wiem jaka jest końcówka kodu 8K0 919 268 pod S4. Na necie nie znalazłem używek/nowych. Pewnie czeka mnie wizyta w ASO.
Patrykjagoda Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Cześć posiadam moduł 8K0 919 475 B - 4 sensors, no graphical support. A udało mi się załączyć wizualizacje tył sam 4 kanałowy na radiu concert:) czy to normalne?
komoornik Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Tak normalne, w przedlifcie można sobie uruchomić wizualizacje przy sterowniku 4 kanałowym.
MikeP79 Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Witam, możecie mi powiedzieć czy moduł pdc o numerze 8K0 919 475A to taki sam co na zdjęciu? Planuje dołożyć czujniki a w opisie jest nr modułu z koncówką AA i nie wiem czy to jest to samo.
Rekomendowane odpowiedzi