Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A5 CAH] Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Takie A5 na glebie by zaje*** wyglądało

edyną glebą, którą bym akceptował to obniżenie -15 -25 tak, jak jest to w Eibachu Pro Kit (zestaw nad którym się zastanawiam), ewentualnie Air Ride (choć to zajmuje za dużo miejsca). gwint i większe obniżenie nie wchodzi w grę.. to auto służy do jazdy na co dzień, a że dojazd w niektóre miejsca nie jest za bardzo fajny i zjazd do garażu stromy to nie ma opcji :decayed:

dzięki za opinie :good: miała być dzisiaj sesja, ale napierdziela co chwilę deszcz albo grad/śnieg i auto się trochę upierniczyło :wallbash: więc czekam na lepszą pogodę i będzie sesja całości :kox:

Spoko ale co do samego auta to A5 to sobie marzę jako moje następne auto. Piękna jest.

Opublikowano

za 3-4 lata będzie na sprzedaż :decayed:

Opublikowano

dobrze sie teraz prezentuje ;)

ale przydalaby sie jakas porzadna galeria

;)

Opublikowano
za 3-4 lata będzie na sprzedaż :decayed:

to za taki okres to ja sie pisze na nią hehe :decayed:

Opublikowano

Dawno tu nie zaglądałem, no kółka widziałem już na fb. Robią robotę :banan: Ale zawieszka w dół pare mm by mogła pójść :D

Opublikowano

póki co nic nie będzie, nie mam teraz na to kasy.. poza tym auto już troszeczkę "opadło" bliżej ziemi, chłopacy na spocie widzieli :good:

Opublikowano
póki co nic nie będzie, nie mam teraz na to kasy.. poza tym auto już troszeczkę "opadło" bliżej ziemi, chłopacy na spocie widzieli :good:

potwierdzam...siedzi prawidłowo...Jędruś pomyśl jedynie o dystansie

Opublikowano

potwierdzam...siedzi prawidłowo...Jędruś pomyśl jedynie o dystansie

auto na żywo jest mega..:slina: a co do dystansów to tak z 12mm powinno chyba być :eusathink:

Gość -makaveli-
Opublikowano

widziałem auto i powala na łopatki ;)

pięknie wygląda z dwoma kominami :)

pozdro

Opublikowano

dzięki :hi: ale póki co to brudas z niego straszny :facepalm: po majówce albo w trakcie wpadnie pewnie jakiś aktual :wink:

Opublikowano

dawaj dawaj bo juz dawno nic nie było :decayed:

a bryczka konkret :decayed:

Opublikowano

korzystając z pięknej pogody umyłem gnoja i w końcu zrobiłem jakieś tam fotki :decayed:

img2073kl.jpg

img2075b.jpg

img2080la.jpg

img2084wf.jpg

img2086yv.jpg

img2091fm.jpg

img2100oy.jpg

img2106s.jpg

a w majówkę wpadnie nowy mod, szczegóły wkrótce :naughty:

Opublikowano

Jędrek, zmieniłeś auto ? A gdzie A3ka ? :whistling:

:bag:

Opublikowano

:decayed:

A3 uwalona na maxa, aż mi wstyd za brata bo za moich czasów aż tak długo nie był upieprzony :facepalm:

Opublikowano

stałe bo blisko od domu :decayed: ale już wykombinowałem inne :wink: w sumie z zewnątrz to nie wiem czy coś jeszcze będzie ruszane..

Opublikowano

Listwy mi się podobają:decayed:

W takim kolorze co masz, od razu widać tego typu detale :naughty:

Opublikowano

Jedrek ty to masz zaie...tą furę i jeszcze te fele super się autko prezentuje

Opublikowano

Dystans, dystans i jeszcze raz dystans, a tak poza tym to very nice :thumbup1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...