Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Antena Sirio Triflex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :) mam pytanie czy ktos moze juz testował anetene Sirio Triflex lub słyszał jakies opinie na jej temat :?: urwałem ostatnio antene do radia FM. do CB posiadam presidenta alaske z której jestem zadowolony lecz gabarytowo oszpeca auto... wiem ze ta Sirio nie ma takich parametrów jak alaska lecz moze bedzie cos warta, czy lepiej miec 3in 1 czy zostawic jak mam alaske i kupic zwykła FM. linkd od aukcji

http://allegro.pl/antena-...1714377896.html

Opublikowano

Moim zdaniem jak nie zależy ci zbytnio na osiągach to weź ta Sirio zamontuj .W trasie się zawsze dogadasz z kimś i masz 3w1 jak by nie było a i wygoda bo nie trzeba za każdym razem odkręcać tej alaski(miałem taką na Fiacie 125p to tylko w trasę montowałem) :)

Opublikowano

wiesz moje zdanie jest takie co jest do wszystkiego to jest do niczego.... bedzie pewnie tak jak cię widze to cie slysze :hi:

Opublikowano
  • Autor

wiekszosć jeżdze w miejscu, w tarsy tez czasem wypadam. wiemze nie osiagne tych parametrów co mam na alasce. no ale jak to mówia cos za cos... trzeba bedzie sie głeboko zastanowic :rolleyes: dzieki chłopacy :hi:

Opublikowano

To jak byś kiedyś się zdecydował na tą Sirio to napisz jak to się sprawuje :wink4:

Opublikowano

Józek ma taką u siebie założoną :wink4:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 15:28_________________________________________________Własnie kupiłem taką antenke, opinie ma całkiem w porządku na googlach :wink4:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1711528693

Opublikowano

wiesz moje zdanie jest takie co jest do wszystkiego to jest do niczego.... bedzie pewnie tak jak cię widze to cie slysze :hi:

A zdziwił byś się :) Antenkę naprawdę daje radę jak na tą wysokość, spokojnie na trasie wystarcza, kolega ma w passacie b5 i ładnie się sprawuje, sam się do niej przymierzam tylko cena mnie chwilowo wstrzymuje :tongue4:

Coraz bardziej skłaniam się do jej poprzedniczki Sirio Twin i jej zmodyfikowania, tak aby można było zakładać antenę dłuższą i krótszą.

Opublikowano

mam taką antenę w corolli radio łapie tylko mocny sygnał stacji,cb to max 4-5km dobrego odbioru ,tel nie mam podłączonego

wcześniej miałem syrio pojedynczą w mercedesie chodziła sporo lepiej

kolega tryflexa w A3 i działa idealnie także przetestuj jak to działa w a4

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem jak nie zależy ci zbytnio na osiągach to weź ta Sirio zamontuj .W trasie się zawsze dogadasz z kimś i masz 3w1 jak by nie było a i wygoda bo nie trzeba za każdym razem odkręcać tej alaski(miałem taką na Fiacie 125p to tylko w trasę montowałem) :)

Podpisuje sie pod ta opinia. Sam z poprami zamontowalem trtflexa, ale mnie on w zupełności wystarcza i nieźle sie sprawdza. Co najważniejsze nie trzeba jej sciągać i nie kusi wyglądem.