BASTO Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Jak w temacie,"serdeczny"kolega z pracy cofnoł i wbił mi swój hak holowniczy w mój zderzak...lakier nie odprysnoł ale pozostało wgłebienie(jakies 3cm od trablicy rejestracyjnej od strony kierowcy)ma ktoś jakis pomysł co z tym zrobić ??
krisch Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam. Jak nie jest bardzo mocno to możesz podgrzać opalarka (fenem). tylko nie przesadź bo spalisz lakier . Jeśli trzeba to czasem pomagam trzonkiem młotka od wewnętrznej strony .
BASTO Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Myślałem żeby to podgrzać,ale własnie boje sie o lakier...od srodka nie dojde bo jest wzmocnienie w zderzaku....
krisch Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Jak możesz to daj fotkę . Grzać można tylko nie przesadź . Albo stawiaj tak aby cały czas słonce na niego w upalny dzień świeciło . Tez pomaga czasem.
greg2505 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 stawiaj na słońce najbardziej bezpieczne kiedyś vectrę wieźliśmy na lawecie i wgniótł się przedni zderzak i właśnie na słońcu się wyprostował i nie ma śladu
laki83 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 próbuj na słonce...mój ojciec tez zarył w drzewo tak lekko i był wgniot..gdy miało isc do lakiernika..cud :> same sie naprawiło...a stał cały czas przed domem na słoncu
BASTO Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 Spróbuje tak zrobić,w pracy często stoi 8 godzin w słoncu więc nie powinno być problemów z nagrzaniem :> Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi