popeye Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam Wrescie moge sie pochwalic moja A4 nie jest to niewiadomo jak syzbki bolid ale wystarcza do w miare sprawnego poruszania sie :> wyposazenie: 4X4 4 poduchy elektryczne szyby kubełkowe fotel klimatronik wspomaganie itp. http://grono.net/pub/u/1706068/gallery/photo/42336457/ pozdrawiam popeye PS. JAK BY LINK NIE DZIALAL TO NAPISZ KTOS
ykk Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 popeye 1.8 TI..? Ladne, ladne jakies plany..? Ja bym proponowal standarcik..
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 no wlasnie co to ma byc te 1.8 TI :gwizdanie: ? pozatym ladna seria ... jakies plany ?
ykk Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 no wlasnie co to ma byc te 1.8 TI :gwizdanie: ? pozatym ladna seria ... jakies plany ? To jest T z doklejonym I
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Kolor nie zachwyca Ale seria ładna .. pakiet standardowy . lampki , kieruneczki , szybki , fela i gleba i jest :th:
popeye Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 Najbliższe plany to chip ale to za jakies 2 miechy a co do tego Ti to juz tak bylo podobno od nowosci nie wiem czy to prawda pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi