trezor4 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 koledzy a podajcie rozmiar tego oringu zebym sobie przygotowal wszystko i ew . wiedzial jaka podkladke wyciac . dzieki
Musashi Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 koledzy a podajcie rozmiar tego oringu zebym sobie przygotowal wszystko i ew . wiedzial jaka podkladke wyciac . dzieki kup w ASO. podaj nr VIN. musze wyciagnac ten czujnik bo nie wiem gdzie ta podkladke wcisnac ale nikt nie powiedzial ile plynu wycieknie ? wycieknie zawartość zbiorniczka wyrównawczego trzeba miec przygotowane cos do zatkania otworu po czujniku. przy pewnej wprawie wycieknie moze kieliszek 50 warunek, silnik musi byc zimny.
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 musze wyciagnac ten czujnik bo nie wiem gdzie ta podkladke wcisnac ale nikt nie powiedzial ile plynu wycieknie ? wycieknie zawartość zbiorniczka wyrównawczego trzeba miec przygotowane cos do zatkania otworu po czujniku. przy pewnej wprawie wycieknie moze kieliszek 50 warunek, silnik musi byc zimny. może ja się pozbyłem zawartości zbiorniczka bo wymianę robiłem na silniku ciepłym(zaraz po przyjechaniu na warsztat) i paluchami źle by się tamowało wyciek płynu o temperaturze roboczej silnika oring w aso ok.5 pln
trezor4 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 wiadomo ze takie pierdoly sie kupuje w aso , ale ja mam daleko do aso a wiec wydac 20zl na beznzyne zeby kupic oring to bez sensu , i jeszcze nie wiadomo czy beda mieli na stanie ..... dlatego pytalem o rozmiar zeby cos dobrac w zwyklym motoryzacyjnym
Rekomendowane odpowiedzi