Speednet Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Posiadam radio Concert bez pokrętła w swojej audi. Problem polega na tym ,że kilka dni temu udało mi sie wyciągnąć bluetooth z audi a3 2010r wiec mam Modem ( 8P0862335S) mikrofon (8L2862373A) pozostaje mi kabel od modułu który nadal jest w audi a3 ponieważ za bardzo nie wiem co mam z nim zrobić uciąć na wysokości radia czy gdzie kolwiek? Kable od tego idą do ECU i dlatego pisze tutaj bo jak utnę to potem jak podłączyć w A4 u mnie, a bynajmniej gdzie?? Z góry dziękuje :hi:
wrclaguna Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 No nie wiem czy bedzie pasowal ten Modul Do blutka w B8 idzie tez swiatlowod . Jak to nie masz pokretla w Concercie , odpadlo czy co
Speednet Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 hehe Nie nie odpadło to tak w skrócie MMI bez navigacji...( bez pokrętła koło dźwigni zmiany biegów) A czy audi jest standardowo wyposażone w bluta i wystarczy je aktywowac vagiem ?? Jesli nie to dzisiaj rozebralem fotel ,schowek podkierownica osłone i nic nie znalazłem zadnego urządzenia ,ani kabelka przypominajacego bluta.
wrclaguna Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 hehe Nie nie odpadło to tak w skrócie MMI bez navigacji...( bez pokrętła koło dźwigni zmiany biegów) To ja wiem masz przeciez przycisk TEL. w concercie . Szukaj Modulu 8T0 862 335 B
Speednet Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Kolego ten modul co podales jest od audi a4 to prawda ale z innego roku ja mam z roku 2009 na europe a moje autko jest z 2008 wiec powinno byc jakies rozwiazanie
wrclaguna Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Kolego ten modul co podales jest od audi a4 to prawda ale z innego roku ja mam z roku 2009 na europe a moje autko jest z 2008 wiec powinno byc jakies rozwiazanie Dla twojego CONCERTA do B8 szukaj 8T0 862 335 od A-D z takimi symbolami podchodzą. Z biegiem produkcji odpowiednio sie zmienialo oznaczenie (końcówki literowe ) Schemat powinieneś mieć na Concercie do blutka A czy z np. A3 podejdzie to nie wiem Pruboj , załóż daj znać czy to bangla
Speednet Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Fajnie jednak by bylo jak by ktos mi powiedzial w koncu czy mam obciac te kable czy nie ?? w audi a3 :wallbash: bo jak obetne i sprobuje podlaczyc a ktos napisze ze nie trzeba bylo ciac tylko..... cos tam cos tam to PUPA zimna ;(
Rekomendowane odpowiedzi