dirty8 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Firma pit stop z Koszalina , polecam W 2009 roku wgrałem program w VTG , po z hamowaniu wyszło 186 km i 270 nm- auto kompletna seria Na dzien dzisiejszy doszło: FMIC Dolot z nierdzewki Filtr ITG Blow off Wyciety katalizator , brak tlumika srodkowego , koncowy ulter sport -całość w nierdzewce 60,3 mm Moc po modyfikacjach : 185km i 250 nm !!! Co jest nie hallo ???!!?? , przyleciałem na pomiar z pełnym bakiem 95 oktanowej zupy ale to chyba nie powód tak słabych wyników . Pan z firmy stwierdził ze wina leży po stronie usuniętego tłumika środkowego .
Dev Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 jak wyglada sprawa doładowania ? masz logi z przepływki ?
Dev Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 a teraz nie możesz zrobic? szczelny dolot? w jakim stanie jest turbo, WG ?
dirty8 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 nie mam możliwości zrobić logów sam , leciałem do słupska aż ze Świnoujścia na hamownie , czy nieszczelny dolot mógłby tak wpłynąć na osiągi ??? turbo dmucha nieprzerwanie od 5 lat , ciągnie bardzo dobrze.WG ???nie wiem a jakie sa objawy niesprawnego zaworu wg ????
Dev Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 nieszczelny dolot jak najbardziej wpływa na osiagi para w gwizdek WG może byc juz niedomkniety lub nadpalony i dlatego taka cienizna wyszła moje stare AEB na samym programie "wykreciło'' 191kM
dirty8 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 moje stare AEB na samym programie "wykreciło'' 191kM :mysli czyli książkowo , no u mnie wyszlo tak a nie inaczej ale wynik po programie w W-wie i tak uwazam za satysfakcjonujący (36 st c), gorzej z tym teraz , robic te logi ??? cos z nich wyczytamy na forum ???
dirty8 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 rób logi jak możesz to podepnij manometr kurdwa , czarna magia , ale pojeżdżę popytam , może ktoś z klubowiczów z okolicy ogarnia temat
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 wykres momentu jest jakis dziwny jak na ta hamownie... kto robil Ci soft w VTG? Staszewski, czy ktos inny?
dirty8 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 wykres momentu jest jakis dziwny jak na ta hamownie... kto robil Ci soft w VTG? Staszewski, czy ktos inny? Grzegorz
Rekomendowane odpowiedzi