Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Zamknięcie drzwi od wewnątrz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam taki problem, wczoraj wyjechałem w trasę z rodzinką i zauważyłem że od środka wewnątrz bez problemu dzieciak otworzył drzwi :/ , sprawdziłem i właśnie caly czas tak mam, a od zew nie otworzy.. coś jest nie tak, dobrze że w miarę się kapnąłem, co może być z tym?

Opublikowano

A ten suwak przy samym zamku przesunaleś ( nie wiem czy wb7 tez to jest ale powinno) ? Bo wciśniecie bolca/ klamki od srodka nie zabezpieczy drzwi od wewnatrz, jedynie z zewnatrz.

Opublikowano

Jak otworzysz drzwi to przy zamku jest miejsce na płaski śrubokręt lub klucz od auta , przekręć to i dziecko nie otworzy.

Opublikowano

... zauważyłem że od środka wewnątrz bez problemu dzieciak otworzył drzwi :/ , sprawdziłem i właśnie caly czas tak mam, a od zew nie otworzy...

Czy dobrze zrozumiałem, że od środka można otworzyć drzwi, a z zewnątrz już nie???

No to jeśli zrobisz tak jak sugeruje ALBINEK, to zablokujesz drzwi "na amen" - nie otworzysz ich z żadnej strony...

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

zacznijmy od tego,czy jak auto jest zamknięte i alarm uzbrojony-możesz otworzyć od środka(jeśli tak-to jest problem elektryczny) i jeśli auto jest niezamknięte i alarm nie jest uzbrojony,czy możesz otworzyć drzwi od zewnątrz-jeśli tak-to też problem,ale mechaniczny :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jak otworzysz drzwi to przy zamku jest miejsce na płaski śrubokręt lub klucz od auta , przekręć to i dziecko nie otworzy.

luknę wieczorkiem na to :/ ja myślałem że jak ruszę to autmotycznie drzwi nie będzie można otworzyć..

Opublikowano

Jak ruszysz to przy pewnej prędkości drzwi się blokują i nie otworzysz ich od zewnątrz, np. jak ktoś chciałby otworzyć drzwi na światłach i ukraść coś z auta to ich nie otworzy . Jak chcesz blokadę od wewnątrz dla dzieci to tak jak pisałem wyżej w zamku jest taka opcja.