Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Żaba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ladnie zrobione to cudo ale nie moge powiedziec ze kolor jest fajny :evil:

Moja znajoma, która dzwoniła do Niemiec aby mnie ustawić ze sprzedawcą (nie potrafili po angielsku, a ja zakończyłem przygodę z niemieckim w LO) nie chciała mi uwierzyć, iż o to auto mi chodzi. Kolor ten można lubić, bądź nienawidzić, wiem o tym doskonale.

Felgi ykk są od eSy, muszą być inne, lekko masywne, ale eSowe. Ja myślałem nad szprychami, takimi jak te:

s-line_alu.jpg

Są mniej masywne.

A za zderzakiem też zacząłem się rozglądać i robić wstępny kosztorys w głowie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a ja też miałem mieć żabe :wink4: i tesh avant, podobało mi się ale był jednym z 2 a ten drugi jest też ok, jak wszystki AUDI :cool: :cool: :cool: srebrny sedan jest też ok... ale żaba fajny sportowy kolorek ma :th: i w tłumie ciężko nie zauważyć takiego autka :wink4: pozdro :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A to prawda, gdziekolwiek się pojawię, zawsze za kilka dni wraca do mnie nius, iż byłem tu i tam, o godzinie takiej i takiej...

Czasem jest to frustrujące :)

Opublikowano

A to prawda, gdziekolwiek się pojawię, zawsze za kilka dni wraca do mnie nius, iż byłem tu i tam, o godzinie takiej i takiej...

Czasem jest to frustrujące :)

Skąd ja to znam :naughty: Co prawda teraz mam srebrnego avancika, ale kiedyś miałem Opelka w podobnym kolorku co Twoja żaba :naughty: Jak gdzieś pojechałem to na drugi dzień każdy kto mnie spotkał pytał co robiłem tu i tam i siam... Dlatego teraz jest srebro :naughty: Tego przynajmniej jest więcej, ale... i tak mnie rozpoznają, ale to akurat uznaję za plus bo Audi samo w sobie jest tak piękne że rzuca się w oczy robiąc wrażenie na ludziach :kox: hehehe A żeby nie było OT bardzo ładna żaba - podobna do mojego avancika, tylko kolor inny i ciut starsza od mojej :wink4: A co do twoich planów: zakładaj valeo, ja właśnie czekam na przesyłkę a potem rezanko, też mam boscha z halogenami, ale nie używam tego zbyt często (halogenów) i postanowiłem poprawić wygląd Audiczce nadając jej młodszy wygląd :th: Alu też fajne wybrałeś chociaż ja myślę o innym wzorze i o 17'', a zderzak od Ski to też świetny pomysł, ale jak już go założysz to koniecznie pomaluj dokładki w kolor :wink4: Tyle... pozdrawiam!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajna zabka. Właśnie jak taka żabe zobaczyłem na ulicy to wtedy zacząłem się kręcić koło A4 :>

Opublikowano
  • Autor

Fajna zabka. Właśnie jak taka żabe zobaczyłem na ulicy to wtedy zacząłem się kręcić koło A4 :>

A przyznam szczerze, że Żab ostatnio przybywa, w samym Wrocławiu reguralnie widuję około 7.

Po Dolnym Śląsku też jakoś częściej trafiam na podobne.

Opublikowano

ladna zabcia:) na te kola od esy mam chcice:d :D wpadaj do oblookania mojej Zabci:)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Niebawem wrzucę nowe foty i chyba zabieram się za mody :gwizdanie:

Lampy tył polift, oraz lusterko od Anglika, plus zbadam sprawę grzania tych lusterek... jak nie mam, a raczej nie mam, to szykuje się nano-rezanie[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 18:42_________________________________________________Wrzuciłem jakieś badziewne foty, takich naprawdę ładnych nie mogę znaleźć... chyba poszły razem z dyskiem :confused4:

Będzie wiosna, będą nowe.

Kwestia lamp - ruszyła.

Opublikowano

Rezasz w Walbrzychu czy we Wrocku? Mozemy ustawic sie na rezaczo-spota :-) Ja bede rezac soczewe lewa, albo obie na bixenon:-)

Opublikowano
  • Autor

Na razie kompletuję części. Rezać będę u mnie w garażu, tam mam mini warsztat, tutaj we Wrocławiu raczej kiepsko nawet o dobrą podchmurkę.[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 09:22_________________________________________________

No to lusterko już jest, czaki22 - profesjonalna sprawa! :good:

• 1 rok później...
Opublikowano

Bardzo ładny kolor :P mamy prawie identyczne plany i samochody. Powodzenia w modach

Opublikowano

kolor taki sobie :sarcastic:

mody na plus :good:

Opublikowano
  • Autor

Najbrzydszy! chytry_na.gif

Opublikowano

Najbrzydszy! chytry_na.gif

no ba :kox:
  • 3 miesiące temu...