Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

fabryka i muzem Audi w Inglostadt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I Inglostadt i ta plaża koło Miedzyzdrojów to dobre pomysły :wink: Jak coś to ja na codzień niemieckiego używam to damy sobie rade :grin: Oby coś z tego było :lol:

w Audicenter i muzeum spokojnie dogadacie sie po angilesku.. :grin:

Opublikowano

wielkie dzięki za info

lecz raz jeszcze zapraszam do działu Newbie oraz do zaponania się z regulaminem forum, w przeciwnym razie posty będą usuwane

Opublikowano
wielkie dzięki za info

lecz raz jeszcze zapraszam do działu Newbie oraz do zaponania się z regulaminem forum, w przeciwnym razie posty będą usuwane

wielkie sorki nie zauwazylem pierwszego hmm "ostrzeznia" ?:oops: :mrgreen: juz sie dostosowalem

Opublikowano

Ja bym bardzo chętnie pojechał i ich opierd....ł za koła 2 masowe hihi.

Opublikowano

Jestem za wypadem nad morze :) Ale w weekend tylko.....

Najlepiej w zimie, nie widziałem morza w zimie a chętnie zobaczę :)

Opublikowano
Jestem za wypadem nad morze :) Ale w weekend tylko.....

Najlepiej w zimie, nie widziałem morza w zimie a chętnie zobaczę :)

polecam polecam

Opublikowano

mieszkam jakieś 400m od morza,

powiem ci że lepiej jest latem,

w zime jak są dobre mrozy morze jest zamarznięte,kry itd

w lato czerpiesz wiecej satysfakcji,słońce,plaża,dziewczyny w bikini :mrgreen:

Opublikowano

a ja mieszkam 400 ale kilometrów od morza, wiem że w lecie jest GIT, ale w zimie nigdy nie byłem a chcę zobaczyć.... podobno większe fale i silniejszy wiatr, a chyba jakąś barką da się i w zimie przepłynąć

poza tym jeżeli już tam w zimie przyjadę to nie ma mocnych - wykąpię się :)

Opublikowano

Panowie a jaki jest temat bo ja tam nie widze nic o morzu a o fabryce Audi :wink:

Opublikowano

lukas23, bo ten temat sie rozwija :wink:

[ Dodano: 2006-10-02, 18:48 ]

MorgothDBMA, bedzie trzeba zrobic nowy temat - Klubowe Spotkania nad morzem.

Opublikowano

A ja mam z kolei inna propozycje, niestety raczej tylko dla osob z wysp brytyjskich. W lipcu wyruszam z Derby na lazurowe wybrzeze, nastepnie costa brava i tak az do portugalii, z powrotem Francja i Anglia :) Czas podrozy oklo 10 dni, w planach zwiedzanie m.in. barcelony i lizbony. Spimy na kempingach. Jakby ktos byl chetny to szczegoly na priv;) Ale wyprawa bedzie pierwsza klasa ;)

Opublikowano
W lipcu wyruszam z Derby na lazurowe wybrzeze
fajna koncepcja, do lipca jeszcze daleko ale pomysl mi sie podoba.
Opublikowano

Licze, ze cala impreza zamknie sie w kwocie 300-400 Ł na glowe, ale za to wakacje beda niezapomniane. Najprawdopodobniej jeden kumpel bedzie jechal z Londynu, wiec pozostaje tylko kwestia dogadania sie na ile samochodow jedziemy i kto bierze ;)

Opublikowano
Licze, ze cala impreza zamknie sie w kwocie 300-400 Ł na glowe, ale za to wakacje beda niezapomniane. Najprawdopodobniej jeden kumpel bedzie jechal z Londynu, wiec pozostaje tylko kwestia dogadania sie na ile samochodow jedziemy i kto bierze ;)

ja planowalem w tym roku pojechac na podobna wyprawe po polsce - najpierw w gory (najlepiej z quadem), potem nad morze i na mazury, niestety nie wyszlo z powodu wyjazdu do Anglii (ale przynajmniej mam wiecej kaski na przyszla wyprawe :) ) wiec moze w przyszle wakacje sie wybiore. ktos chetny zeby sie dolaczyc? :)

Opublikowano

mam planach podobną wycieczke autem do was,

najpierw Paryż,pózniej południe Francji,

nastepnie południe Hiszpani i Barcelona,

tyle że pozniej chyba się wbijam na prom i płyne Majorka lub Ibiza,

i zostaje tam na dłuzej-praca,

[ Dodano: 2006-10-05, 16:35 ]

Widze że temat się za bardzo rozwinął :neutral:

Wróćmy lepiej do tematu "Fabryka i muzem Audi w Inglostadt"

Opublikowano

Ja pracuje w firmie ktora modernizowala fabryke w inglostadt a nigdy tam niebylem z checia pojade :) Teraz budujemy dla audi nowoczesna linie montazu koncowego w fabryce w Neckarsulm

Opublikowano
Ja pracuje w firmie ktora modernizowala fabryke w inglostadt a nigdy tam niebylem z checia pojade :) Teraz budujemy dla audi nowoczesna linie montazu koncowego w fabryce w Neckarsulm

no prosze

to moze masz jakies wtyki i zalatwisz wycieczke po fabryce :mrgreen:

bo słyszalem ze nie ma tam wstępu :cool:

Opublikowano

no prosze

to moze masz jakies wtyki i zalatwisz wycieczke po fabryce :mrgreen:

bo słyszalem ze nie ma tam wstępu :cool:

hahah nie mam az takich znajomosci ale wiem ze mozna tam bylo pojechac jako pracownik kontraktowy naszej firmy

Opublikowano

Ludzie co tu za b...l to miało być o wyprawie do Inglostadt!!!

Co do wyjazdu - byłem w lipcu i jeśli ktoś ma pytanie to dawać, postaram sie odpowiedzieć.

Kompleks do zwiedzania składa sie z muzeum oraz fabryki. Muzeum kosztuje od osoby 2 Euro a wejście na fabrykę 4 Euro - moim zdaniem ceny bardzo przystępne. Muzeum czynne od 9 rano (?), bardzo blisko jest parking - płatny - ale jeśli ktoś w centum informacyjnym przy parkung pokaże bilety to parkowanie jest gratis. Co do zwiedzania fabryki to są grupy niemiecko i angielsko jezyczne - myślę że jakby zorganizować wiekszą grupe z Polski to można emailowo zapytać czy dało by radę polskiego przewodnika umówić, a nawet zwiększyć zakres zwiedzania. W kompleks wchodzi też salon Audi - należy się umówić i dostaje się człowieka który pokazuje auta, od tak się nie da wejść. Są dwa sklepy z pamiątkami, w muzeum (stare pamiętki) i w salonie u góry (nowe pamiątki). Ponaddto jest tam bar gdzie można coś zjeść za w miarę przystępną cenę (to się póżniej okazało bo przednami było jesze ok. 5 tyś km po Europie), choc jak na miemcy to polecam kebaby i McD. Przewidywany czas: zwiedzanie muzeum 2-3 godz., fabryka ok 1,5 godz.