robsonnn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 mam w omjej audicce telefon w przednim podlokietniku audi a4 1996 rok sedan 1.9 tdi potrzebuje jakas instrukcje do tego telefonu jest to oryginalny fabryczny telefon audi a czy mozna w nim zmienic menu na polskie
Szuder Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 tez mam telefon. menu raczej nie można zmienić... Ja do swojego włożyłem kartę SIM, tylko całą - bez wyłamywania tej małej karty z tej dużej (rozumiesz o czym mówie??) Fajnie dzwoni... Słychać w głośnikach - głośnomówiący zestaw... :th:
robsonnn Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 no ja mam telefonik w podlokietniku oryginalny audi jak sie nie myle to AEG czy cos takiego ale sprawdze dokladnie
Remifer_31 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam. Rozmawiam z jednym gostkiem. Ma instrukcje do telefonu AEG tylko, że w jezyku niemieckim. Każda sie przyda Zobaczymy czy mi to przesle. Pozdrawiam
Remifer_31 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Właśnie dogadałem sie z gostkiem. Skseruje mi tą instrukcje (około 20 stron). Czekam niecierpliwie na przesyłkę. Jak bede mial instrukcje postaram sie ją jak najszybciej udostępnić. Pozdrowionka.
Rekomendowane odpowiedzi