Adr3k Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam jak w temacie już prawie wszystko w autku mam zrobione co niedomaga został mi tylko czujnik przedniej klapy nie wiem w jaki sposób go sprawdzić nie wyświetla mi na 1/2 fis, staram się naprawiać każdy detal ale ten czujnik już nie daje mi spokoju, co może się w nim psuć,??? jak miałem problem np w tylnim oświetleniu bagażnika poprawiłem luty na płytce i pomogło >>> Z góry dziękuje za pomoc
mariusza4b5 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Na fisie chyba nie pokazuje otwarcia maski. Przynajmniej ja tak mam na pełnym fisie w AVG.
bin85 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Dokładnie, 1/2 czy pełen fis nie pokazuje otwartej maski
Adr3k Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 to jaka jego rola ,,,,, myślałem ze jak pokazuje mi tylnią klapę to pokaże też maskę
bin85 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Np. jak się zapali niski stan oleju to jak otworzysz i zamkniesz maskę to komunikat zniknie i jeżeli jest ori alarm to tez chyba jest do niego podłączona
Rekomendowane odpowiedzi