Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Montaż gazu do AVJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja do 1.8 T wybrałem magic'y pojedyncze i spokojnie dają rade... nawet jak mialem softa wrzuconego to ogarniały...

Opublikowano

Ja mam BRC SQ24 na 8mm i jest super. Wszystko chodzi sprawnie nic się nie dzieje.

Opublikowano

panowie ale magicjety to jest jedna epoka rozwoju do valteków a wtryski BRC kolejna:) nie wiem czy są wtryskiwacze o gorszych parametrach niż valteki. Magicjet mają chyba blisko 50 lub lekko ponad 50 koni z cylindra.

Opublikowano

Spokojnie sam wymienisz, tylko potrzebujesz kabelka i programu do kalibracji i ustawienia lpg.

Opublikowano
  • Autor

Witam Panowie

A wiec ja juz po montazu instalacji a wyglada to nastepujaco:

KME Silver, zawór gazowy i wielozawór Tomasetto, butla 72 L , przełacznik i jednostka sterujaca AC, przewody fi 6mm komp stag premium, wtryskiwacze hana

narazie ok, co myślicie o takim zestawieniu było drogo ale jak ma byc dobrze to moze i lepiej :)co do spalnia to jeszcze nie wiem ale wypowiem sie

Pozdrawiam colak

Opublikowano

Witam a czy podczas wymiany wtryskiwaczy nie trzeba nic przerabiać bo czujnik mam na przewodzie temperatury i ciśnienia ? czy coś trzeba rozwiercać ? czy wystarczy podpiąć przewody do końcówek w kolektorze i nic więcej ?

Opublikowano

nie wiem o co ci dokładnie chodzi z czujnikami jak masz trójnik pomiarowy to go zostawiasz no chyba ze jest przed filtrem.

Jak zakładasz magici do swojego auta to musisz rozwiercić w nich dysze, jak bym dał średnice 2,6 i zobaczył co wyjdzie no może 2,5 dla wyższego ciśnienia niż 1

Opublikowano

wtryski z linka to to samo co walteki 3 omy niesą szybkie kup hanna[br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 23:27_________________________________________________http://allegro.pl/wtryskiwacz-gazu-hana-h2000-z-kroccem-czerwony-i1739068179.html tylko teraz nie wiem jaki kolor do ciebie