olek_BB Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Koledzy, jestem po wymianie wydechu standardowego AVF na B7-BRD. Jak wiecie jest to wydech bez środkowego tłumika przez to w miejscu gdzie był stary środkowy tłumik mam teraz wolną przestrzeń. Przypuszczam, że normalnie w B7 z tym wydechem jest jakaś osłona plastikowa. Właśnie o taką osłonę mi chodzi. Jeśli taka jest to proszę o nr
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Chodzi ci o oslone termiczna czy plastikowa ?
olek_BB Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Przypuszczam, że w tym miejscu powinna być jakaś plastikowa, gdyż nie ma potrzeby by była tam jakaś termiczna. Jedynie zakładam, że jest w B7 BRD jakaś taka osłona dla estetyki i całe podwozie jest wyrównane (tworzy jedną płaszczyznę)
PIXI Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Zrób foto ..... będzie łatwiej coś powiedzieć
olek_BB Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Jak tylko będę miał okazję to cyknę
Rekomendowane odpowiedzi