Klajtekkk21 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam Mam pytanie jak zdemontować chromy w kolo szyb w b5 ?? Oczywiście tak aby ich nie uszkodzić he he Z góry dzięki za pomoc
pablo_9 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 zdejmujesz z drzwi boczki, demontujesz ramki, rozwiercasz nity i z drzwi masz zdemontowane listwa która leci na linii dachu zdejmujesz plastikową maskownicę nitów, którą widać jak otworzysz drzwi i demontujesz środkowy słupek, następn ie szyba tylna do wycięcia i rozwiercasz nity i po zawodach teraz pytanie czemu chcesz to temontować ?
Klajtekkk21 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 Dzieki ci bardzo Ponieważ chce czarny mat zamiast chromu
pablo_9 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 spoko, ja u siebie montowałem ori chromy, podeślę Ci jeszcze temat o montażu chromu jest też opisane co jak trzeba zdemontować http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179800.0
Klajtekkk21 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 Jeszcze raz dzięki, trochę jest z tym roboty hehe
Rekomendowane odpowiedzi