SkOs Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 1. Pacjet : Fiat Marea (nie wiem ktory rocznik) Nie hamuje , dolewany plyn do zbiorniczka hamulcowego po dluzszej jezdzie brak plynu hamulcowego i brak plamy pod samochodem 2. Pacjent : Honda Civic 92' WYmieniana 3 razy uszczelka pod glowica bez skutku , samochod sie grzeje , przelewa sie plyn z chlodnicy do zbiorniczka wyrownawczego
grzes1150 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 1.szukać wycieku do skutku 2.może być pęknięta głowica komu jeszcze powróżyć z fusów?
Reggi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 WYmieniana 3 razy uszczelka pod glowica bez skutku , samochod sie grzeje , przelewa sie plyn z chlodnicy do zbiorniczka wyrownawczego Odpowietrzony poprawnie ?
SkOs Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 hehehe nie mam pojecia szrzerze powiedziawszy bo to nie moja furka a koledzy prosili zebym zalozyl jakis temat bo moechanicy tna na nich kase
Gość fudi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Co do pierwszego to miałem podobną sytuację, okazało się iż zacisk lewy tylni zużyty i przepuszczał płyn, pomogła wymiana na nowy
Rekomendowane odpowiedzi