Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] Audi A4 Avant 1.8 T quattro, 2002 U.S. NA SPRZEDAŻ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary tylko błysk :decayed: maluj będzie kozak :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Może tak zrobić?

IMG_1175.jpg

IMG_1240.jpg

Opublikowano

Może tak zrobić?

IMG_1175.jpg

IMG_1240.jpg

idealnie ja o tym mówiłem (pisałem) niżej.
Opublikowano

Jak masz FMIC i grafitowe fele 19 od RSa i taką glebę to tak :decayed:

Opublikowano

oj coraz bardziej mi sie zaczyna podobac audiczka z dokladkami ori tzn na szaro :>

choc ta dokladka s line to tylko w kolor

Opublikowano
  • Autor

Jak masz FMIC i grafitowe fele 19 od RSa i taką glebę to tak :decayed:

Jeszcze nie :embarrassed:

Ale już siedzę godzinę i się podniecam jak to wygląda i już stwierdziłem, że nie maluję dołu. To wygląda po prostu kozak, a moje autko przy tym jak lekko chore i ciapowate :polew:

Przednia listwa pod zderzak, koła i już wygląda inaczej, rewelacja. Do tego lustra w czerni i ewentualnie ten dach, skoro i tak muszę coś z nim zrobić.

IMG_0969.jpg

Opublikowano

Jak chcesz dół zostawić szary to dach zostaw czerwony :wink4:

Powiem Ci że podoba mi sie taka koncepcja :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No zobaczym z tym malowaniem. Dostałem wstępną wycenę na samą przednią klapę i kawałek dachu, na te odpryski, 180 F gość chce.

Może poczekam i zrobię w Polsce, jakbym miał jechać na lato (może...), wtedy też ogarnę kolorowy licznik, który już czeka.

A tak na szybko zrobiony filmik...

druga w nocy, wyskoczyłem bo jakoś spać się nie chciało, a poza tym chciałem go w końcu skatować po wymianie tego nieszczęsnego dyfra, który wcześniej mnie blokował... Nie wiem czy jest się czym chwalić :embarrassed: Samemu jednak ciężko nagrać to dobrze.

Następnym razem spróbuję od zera do stówy.

Opublikowano

za***iste autko i dobre mody :)

Mnie interesuje zakup B8 w UK z kierą po europejskiej stronie tak abym mógł potem wrócic do PL i nic nie przekładać tylko przerejestrować :)

Opublikowano
  • Autor

za***iste autko i dobre mody :)

Mnie interesuje zakup B8 w UK z kierą po europejskiej stronie tak abym mógł potem wrócic do PL i nic nie przekładać tylko przerejestrować :)

No powiem Ci że będzie baardzo trudno znaleźć tutaj takie autko. Ten który ja mam, też okazja na milion chyba :wink4:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 21:34_________________________________________________I dzisiaj kupione :tongue4:

fele.jpg

fele1.jpg

fele2.jpg

fele3.jpg

Używane opony - 255/35/19 i chyba oryginały :kox:

Ale to proszę o potwierdzenie, bo kupiłem bardzo tanio.

Opublikowano

jakie te mają?? bo na et29 to chyba nie wyglądają :mysli:

Opublikowano
  • Autor

No póki co nie mogę sprawdzić bo są u znajomego pod Londkiem. Ale ponoć były z RS4.

Tyle że 255 to chyba lekka przesada dla 1.8 T, czy może się mylę?

Opublikowano

nie mylisz się, 235/35/19 będzie ok, możliwe że mają 29 ale po zdjęciach nie mogę na 100% tego rozpoznać

Opublikowano
  • Autor

nie mylisz się, 235/35/19 będzie ok, możliwe że mają 29 ale po zdjęciach nie mogę na 100% tego rozpoznać

No właśnie takie będę szukał by zmienić. Swoją drogą nie wiem na jakie do końca, bo miałem już tu kilka i żadna opona nie była ok. Ten angielski asfalt, masakra, tylko troszkę popada i ślizgałem się jak na lodzie.

Kiedyś miałem Micheline Excellence ale to na innym aucie, ale opony rewelacja, troszkę za głośne, ale poza tym zaje....[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:26_________________________________________________No i zapomniałbym. Ostatnio poszedł do śmieci środkowy tłumik. Kat już wcześniej. Spodziewałem się lepszych efektów, niestety.. chyba trzeba będzie zakupić Magnaflow :kox:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 18:08_________________________________________________

Kolega wysłał, że są ET43 i 9" i twierdzi, że to oryginały.

Opublikowano

sprawdzales falken 452?

Opublikowano
  • Autor

sprawdzales falken 452?

Właśnie teraz... 110 funtów za sztukę, troszkę.

Myślałem też nad Kenda KR20 albo jakimiś Micheline, ale sam nie wiem.[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 21:27_________________________________________________Dzisiaj próbowałem założyć nowe fele z oponami, które na niej siedziały, czyli 255... padaczka, nie da rady na przód :polew:

Opublikowano

Kup sobie FALKENy są dobre, no gratki nowego zakupu :good:

Widzę, że się koncepcji trzymasz :decayed: teraz musisz je proszkowo w grafit prysnąć :naughty:

No i gleba panie kolego :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Kup sobie FALKENy są dobre, no gratki nowego zakupu :good:

Widzę, że się koncepcji trzymasz :decayed: teraz musisz je proszkowo w grafit prysnąć :naughty:

No i gleba panie kolego :cool1:

Na oponki, czekam z odpowiedzią od znajomego, może on coś dobrego znajdzie w dobrej cenie.

Koncepcji sie trzymam, niby mało tam zrobione a efekt jest.

Teraz jeszcze listwa sline pod przedni zderzak i zawias.

Kiera z B7 multi już też jest prawie zakupiona.

FMIC myślę, że też ogarnę ale to za jakiś czas.

Opublikowano

No zobaczym z tym malowaniem. Dostałem wstępną wycenę na samą przednią klapę i kawałek dachu, na te odpryski, 180 F gość chce.

Może poczekam i zrobię w Polsce, jakbym miał jechać na lato (może...), wtedy też ogarnę kolorowy licznik, który już czeka.

druga w nocy, wyskoczyłem bo jakoś spać się nie chciało, a poza tym chciałem go w końcu skatować po wymianie tego nieszczęsnego dyfra, który wcześniej mnie blokował... Nie wiem czy jest się czym chwalić :embarrassed: Samemu jednak ciężko nagrać to dobrze.

Nie wiem co tam siedzi pod maską ale zbiera się słabiutko :confused4: Z zewnątrz auto bardzo łądne :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie wiem co tam siedzi pod maską ale zbiera się słabiutko :confused4: Z zewnątrz auto bardzo łądne :cool1:

Hehe, a ja myślałem, że idzie całkiem nieźle. A może tak mi wyszło, jak sam robiłem filmik. Zrobię lepszy :tongue4: Jedzie 100% lepiej niż seria.

Wczorajsza próba zakładania kółek

IMG_0936.jpg

A dzisiaj przyszły kabelki od domin79, dziękuję i kłaniam się. Świetna robota :hi:

IMG_0938.jpg

[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 19:26_________________________________________________I kolejna część czekająca na modzenie :kox:

IMG_0970.jpg

A tu pomalowany grilek

IMG_0978.jpg