xlukk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam Dziś zakupiłem z allegro chromowane obudowy do lustrek firmy in.pro (ponoc najlepsza). Zdemontowałem stara obudowę od strony kierowcy (z czym bawiłem sie dobrą godzinę - co za debil wymyslił tyle zatrzasków w tak róznych pozycjach??? ) i próbowałem założyc nową. Co zakonczyło sie fiaskiem :/ Próbowałem na wszystkie strony, starałem się być delikatnym aby nieczego nie połamać, ale obudowa nie wchodzi jak powinna. Co dziwne próbując ja zamocować zrównałem niby w pewnym momencie obudowę z tym kawałkiem co wystaje z samochodu, lecz wewnątrz zaczepy były sporo wyzej niz powinny. Wydaje mi się (???) że winne są te 2 "dynksy" z tyłu obudowy (na grzyba w ogóle one??). Ktos coś poradzi? Bo chyba trzeba miec doktorat aby to badziewie zamontowac :/ Czy te problemy to normalka i trzeba jakos na chama?
Robson77 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam zamontowane u siebie takie obudowy.Montowałem je sam i pasowały idealnie jak fabryczne.
xlukk Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam zamontowane u siebie takie obudowy.Montowałem je sam i pasowały idealnie jak fabryczne. Zapomniałem napisać, że juz pasują Ale nie obyło sie bez pomocy zaprzyjaźnionego lakiernika (przy okazji lakierowania czujników parkowania, podrzuciłem mu też lusterka ). Furka od razu lepiej wyglada, choc na jasnym kolorze pewnie takiego efektu by nie było.
Rekomendowane odpowiedzi