misiek5471 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam poszukuje osoby z pomorskiego lub okolic malborka ktora zajmuje się wymiana lub naprawia wyświetlacza fis ma ktoś może jakieś kontakty zależy mi żeby to było zrobione od ręki ponieważ nie moge sobie pozwolić na to żeby unieruchomić auto na kilka dni :>
aju Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 można latać bez zegarów po wyłączeniu imo
moscic Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ale wylaczenie immo to chyba nie jest taka prosta rzecz. Zwyklym vag-iem tego chyba sie nie zrobi? Bo ja tez mysle o naprawie fisa a jak wiadomo samochod bedzie unieruchomiony.
aju Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 vad tacho -> imo off poza tym naprawa/wymiana fis-a to pare godzin 3-6godz w zaleznosci od magika, chyba ze wysylasz gdzies zegary
moscic Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 W gre wchodzi wysylka zegarow. Chyba ze ktos poleci mi takiego magika z Łomży lub okolic gdzieś. Za miesiac bede w polsce i z checia bym pomyslal o naprawie tego fisa. No dobra. A Vag Tacho? Czy kazdy "ugryzie" zegary VDO? Bo na ebayu w anglii tez sa do sprzedania.
aju Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 vag tacho i kabel do tego mi na 3 zegarach poszło wszytko jak trzeba, a jak nie to podjedz w polsce do magika niech wylaczy Ci immo
moscic Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ok. Dzieki za odpowiedz. Jakby co to w Łomży ten ktory przekodowal mi zegary to na pewno to zrobi. I wtedy wysle zegary do naprawy. A tak a propos naprawy fisa. Gdzies na forum kiedys znalazlem kto robil to za 200 zl (jak dobrze pamietam). Ktos cos wie?
IDUAL Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Firma ACEEF www.aceef.pl koleś naprawia i wymienia na nowe i na dobre ceny.
moscic Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dobra, juz sobie zapisalem. Dzieki za info
misiek5471 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no ja sie zastanawiam czy samemu sie nie wezme za wymiane calego wyświetlacza
aju Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 trzeba mieć sprzęt i pewną rękę no i wyświetlacz na wymianę
IDUAL Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Taśma wyświetlacza jest na kleju a nie na wcisk wiec osobiście sam bym sie nie brał dzoniłem go gościa z aceef i mówił że zebranie całego kleju to zabawa na dobre 2 - 3 godziny potem trzeba skleić odpowiednio taśme. Nie brał bym sie za to osobiście.
moscic Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Co do tego kleju to wiem. Ogladalem swoje stare zegary 1/2 fis. I tak sie zepsuly wiec sobie obejrzalem wszystko dokladnie. Tam jest podobnie tylko wyswietlacz mniejszy :)I ja tez do tego nie mam zamiaru sam sie zabierac. A jezeli dostaje jeszcze gwarancje to mysle ze warto zaplacic i zrobic.
misiek5471 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja wymienie cały wyśietlacz można kupić za 200zl i nie bedzie trzeba tego kleju ruszać a pof szkiełkiem powiekszającym myśle że powinno się udać
IDUAL Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kolego co z tego ze kupisz nowy wyświelacz jeżeli i przy liczniku i przy wyswietlaczu taśma jest klejona a nie na wcisk wiec powidz mi jak chcesz wymienić wyświetlacz nie rozklejając połączenia to fizycznie niemożliwe musisz rozkleić przy liczniku żeby wkleić nową taśme od nowego wyświetlacza szczerze to życze powodzenia
aju Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dokładnie, nawet jak kupisz nowy wyświetlacz to kleić trzeba
misiek5471 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a widzicie to byłem w błędzie bo myślałem że taśma do płytki licznika jest lutowana
Rekomendowane odpowiedzi