Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AVG] Potrzebuję pomocy w znalezieniu odpowiedniego czujnika ABS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące mojego nowego nabytku. Przypomnę, kupiłem A4 1.9TDi Avant Quattro z 1999 r. po lifcie. Zmieniłem całe tylne zawieszenie i brakuje mi jeden czujnik ABS. Niestety ze starego zawieszenia nie dam rady go wymontować :( Ponizej zalanczam zdjecie i bardzo prosze o podanie mi jakiegos symbolu katalogowego tego czujnika, a najlepiej miejsca, gdzie moglbym go kupic za jakas rozsadna cene (serwis Audi jest ostatecznoscia) Na czujniku wybity jest numer:

0265006 58(lub 6)8

971111

816

Numery katalogowe czujnikow, ktore znalazlem na Allegro sa zupelnie inne, dlatego choc sie nieznam, to wydaje mi sie, ze numer ktory jest na moim czujniku nie jest numerem katalogowym i wlasnie tu prosze Was o pomoc.

c1.jpg

...aha i jeszcze jedno... przy probie wymontowania czujnika odlamala sie kawalek metalu z dziurka do przykrecenia czujnika, tak wiec w oryginale na gorze bylo jeszcze takie mocowanie.

c2.jpg

Opublikowano

Piotr, jesli posiadasz auto z regulacja polozneia reflektorow, chodzi chyba o xenony to lewy ma numer 8D0927807G a prawy ma koncowke F jesli bez regualcji to z koncowka F niezlaeznie, ktora strona.

Opublikowano

Dzieki Pikuś ! Juz szukalem na Allegro ale tam sa wystawione tylko z koncowka 803. Napisze do tego sprzedawcy i jeszcze wyszukalem kilka sklepow w siecie, moze cos beda mieli. Pozdrawiam !

Opublikowano

witam

Poszukuje czujnika takiego jak kolega powyzej o nr 0 265 006 568

nigdzie takie nie moge znalesc wydaje sie byc nie dostepny, czujnik mam taki jak na powyzszym zdjeciu,

moze da sie go zatapic innym, spotakalem sie z informacja ze od audi 80 podchodza ale nie wiem jak sie to ma do mojego czujnika.

Prosze o pomoc bo juz szukam i szuakm i nic.Moze pod jakims innym numerem go szukac?