Syriuss Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Jestem kompletnym lamerem w temacie A4 i tego forum więc proszę o wyrozumiałość. Mam pytanko: Gdzie na terenie Górnego Śląska można sensownie zregenerować turbo? Mówię o miejscowościach Bytom, Zabrze, Siemianowice, Ruda Śl... Rybnik i Tychy to za daleko. Potrzebuję taki serwis, który "połączony" jest z warsztatem co by mi to na miejscu zrobili, bym nie musiał za dużo się nakombinować (demontaż, dowóz, przywóz, montaż....). Proszę o informacje również gdzie tego nie robić (fuszerzy i amatorzy). Proszę nie sugerować się [b5 1Z] bo nie wiem czy mam taki właśnie silnik - ale to, że 1,9TDI 90 KM to wiem . Z góry dziękuję za informacje. Syriuss Modyfikacja: Mechanik powiedział "bierze olej - będzie pan musiał jechać na regenerację turbiny" :-) :-( :-) :-(
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 dlaczego chcesz regenerowac Turbo?
Gość Murzyn Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 najpierw trzeba sie dowiedziec, czy faktycznie turbawa wymaga regeneracji W jaworznie masz turbo-tec (jak nie pomylilem nazwy) nie slyszalem o nich zlych opini
Rekomendowane odpowiedzi