Devon Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, od razu zaznaczę ze jestem laikiem trochę w tych sprawach... mam mały problem kiedyś miałem zamontowany wzmacniacz i skrzynie w samochodzie ale trzeba było sprzedać(wtedy grało super) teraz zacząłem od nowa składać sprzęt mam wzmacniacz + tuba...ale jest ale...przy malej głośności słychać jakieś takie dziwne dźwięki szumy stuki zakłócenia i inne jak zrobię głośniej to tego nie słychać, tak samo jest przy zmienianiu piosenki tez występują rożnego rodzaju zakłócenia...jak mogę je zlikwidować czy to wina wzmacniacza, kabli tuby?? czy jeszcze czegoś innego?
Kabar Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Najszybciej wina masy na przewodach sygnałowych albo nieprawidłowe ułożenie tych przewodów. Rozumiem że przednie głośniki masz też zasilane wzmacniaczem?
Devon Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 przednie tylko z radia...masa czyli minus(podpieta pod srubke trzymajaca tylna lampe)?[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 19:05_________________________________________________pomoże ktoś ??
Rekomendowane odpowiedzi