Onkel Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dokładnie lepiej zrobić ten silnik/wymienić jeśli reszta jest OK niż kupić za 21000zł z allegro. Bo za takie pieniądze nie oszukujmy się --> bedziesz częstym gościem w dziale technicznym
czaki22 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 b6 za 20tys musi byc mega wypasne
priotr Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Panowie dzieki za info. Pytanie jeszcze czy na pewno awt pasuje zamiast avj??[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 12:41_________________________________________________Witam. A wie ktoś może czym różnią silniki 1.8 turbo np. avj od awt?? Czy dół silnika np avj jest taki sam jak amb. Czym różnią się głowice i reszta silnika? Ja w sumie prawdopodobnie będę potrzebował dół silnika. a do avj jest za 2500tys.[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 20:09_________________________________________________Witam. Kupiłem to autko i okazało się że dziura w bloku i dół silnika do wymiany. Pytanie jaki dół silnika mogę założyc zamiast AVJ?? Czym różnią się doły silników 1.8t. Zastanawiam się nad AWT. Proszę ewentualnie o wskazanie różnic.
Rekomendowane odpowiedzi