Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APT] Po ilu kilometrach wyświetla się service insp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Wie ktoś może po ilu kilometrach się wyświetla komunikat service oel oraz service insp? Ewentualnie czy da się bez Vaga sprawdzić ile jeszcze pozostało do przejechania zanim któryś z tych komunikatów się wyświetli? Szukałem ale głównie były porady jak to usunąć.

Opublikowano

z tego co kojarzę to wyskakuje co 5000 km czy jakoś tak... sprawdzić chyba się nie da bez Vag-a... ale tak jak mówisz bez Vag-a da się to usunąć wciskając lewy przycisk na liczniku nastepnie odpalasz itd itd... ale gdybym się mylił to z chęcią się dowiem jak to zrobić...

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jak jest ustawiony, może być na 5000 tyś na 15000 albo na 30000 tak jak u mnie. Wszystko tez można przestawić przy np. zmianie oleju jak będziesz kasował inspekcje.

Opublikowano

sprawdzić chyba się nie da bez Vag-a...

A jak sprawdzić vagiem? Z kanałów 5,6,7,8 nic nie można wyczytać. Są tam podane standardowe wartości jakie się ustawia ( czyli kanał 5 - 15, 6 - 24 itd) bez względu na to ile już się przejechało od ostatniego kasowania. W każdym razie tak jest w b5. Także Panie i Panowie jak sprawdzić ile jeszcze?

Opublikowano

Podjedz do pierwszego lepszego mechaniora który ma inne urządzenie po za wagiem, może np. Launch (LANCZ) model choć by X-431 tutaj bez kłopotu ustawisz nim inspekcję okresy przeglądu itp, bynajmiej u mnie to robiłem w B6 i poszło, mam ustawione na 30 tys, pozostało mi jeszcze 27 zrobiłem tak specjanie bo nie chce mi się tego kasowac co jakiś czas, a i tak pilnuje wszystkiego sam, :) [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 19:40_________________________________________________Nie wiem jak jest w B5 ale u mnie w B6 po wciśnięciu klucza przy zegarach wyświetla się informacja o tym ile zostało dni i km do następnego przęgloądu, taki rysunek klucza, ale nie wiem czy w B5 jest