s33d Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam Wczoraj po wizycie u speca od klimy (miał mi ustawic silowniki od klap) nie moge włączyć obiegu zamkniętego. Tzn jak klikam tą ikonkę to ona momentalnie znika:( Dodam, że na zewnątrz jest przymrozek i nie mogę włączyć też klimy (śnieżynka znika ale wiem, że to normalne). Proszę o pomoc jeśli ktoś się już z tym spotkał. ps. Silniczek przy adaptacji działał
Szuszu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Włącz kody klimatronica i sprawdz błedy w 1c, jak to nic nie da to tylko VAG ci odpowie. Najprawdopodobniej spec jak grzebał nie odłączył AKU i zapamietało rozłączenie wtyczek.Wiec VAG kasujesz błedy i powinno śmigać.
GerabbkA Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 a czy ten spec nie kodował Ci sterownika?? ja miałem kiedyś złe kodowanie sterownika od klimy i też mi tak się działo!! Po ponownym prawidłowym kodowaniu wszystko wróciło do normy!!! A śnieżynka będzie znikać bo klima się włącza dopiero przy temperaturze zewnętrznej powyżej 5*C
s33d Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 już chyba wiem. podobno mam spierniczony POTENCJOMETR w siłowniku od klapy centralnej. i ta wada powoduje, że sam panel się gubi co robić. dlatego muszę wymenić ten silniczek. reanimajca nic nie da. zobaczymy... ale dopiero za miesiąc
Rekomendowane odpowiedzi