speed22 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam nie wiedziałem gdzie zamieścić ten temat ;/ Mam kilka pytań do Klubowiczy którzy zajmowali się rezaniem dolotu do b5 [aeb] 1.8t, ponieważ sam bym chciał to zrobić Gdzie dobrać materiały?? Czy na allegro dostanę odpowiednie rurki z kwasówki? Jakie średnice dobrać i kolanka?? Pytam bo jak widzę ceny dolotów to mnie krew zalewa ;/ A w dodatku większą frajdę sprawia fakt, ze wyrezało się coś samemu. Z góry dziękuję za odpowiedzi
SkOs Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 pewnie zaraz znajda sie pozerzy co beda pisac kupuj w aso ja z kolega raz bylem w hurtowni czesci do ciagnikow tam to sa rury L:DD:D
Buba Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 a co chcesz w ASO kupic? TIP? ITG? Temat dolotu przewalonu milion razy
Krycha Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 pewnie zaraz znajda sie pozerzy co beda pisac kupuj w aso ja z kolega raz bylem w hurtowni czesci do ciagnikow tam to sa rury L:DD:D
speed22 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 szukaj, szukaj już mi od tego głowa pęka i spać nie mogę bo nie ma tego co chce. Przeczytałem chyba już wszystko na tym forum na temat dolotu i nie ma jak go zrobić i jakie kolana są potrzebne.
Krycha Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jak wół w dziale warsztat jest temat nosba o instalacji budżetowego fmic
speed22 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kolego ja potrzebuję graty pod sztywny dolot a nie IC
Buba Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kolego ja potrzebuję graty pod sztywny dolot a nie IC dwa kolanka, zwęzka, łączniki silikonowe x2, opaski GBS albo te zwykłe ale szersze pospawać i zalozyć
SkOs Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 pewnie zaraz znajda sie pozerzy co beda pisac kupuj w aso ja z kolega raz bylem w hurtowni czesci do ciagnikow tam to sa rury L:DD:D kolego moj caly dolot jest zlozony z takich rur i napierdziela i pompuje slicznie
speed22 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Panowie a czy mogę w puszkę od ori filtra powietrza wsadzić stożka?? Tzn wyciągam stary filtr i po małym rezanku wsadzam w tą samą obudowę stożek.
Rekomendowane odpowiedzi