8lukasz6 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 witam otóż mam taki problem bo mam wybite gumy na wahaczach.miałem lekko skrzywiono kolo i mechanik stwierdził ze mam wybite gumy na wahaczach i jadąca na ustawienie zbieżności uslyszalem to samo i dlatego tez gdzieś bu zbieżność uciekła no i moje pytanie to ile jest gum przodu i z tylu dokładna nazwę bo nie wiem szukalem i nie znalazłem,dziękuje i pozdrawiam
IDUAL Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Kolego gumy są w wahaczach nie da sie ich samych wymienić, musisz z wahaczami a gum jakby je policzyć to powinno być 18 po dwie na jeden wahacz a jedne dolne maja po trzy.
8lukasz6 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 eheh zle chyba sprezyzowalem niechodzi mi o gumy co sa na kazdym wachaczu one wsumie sa jak byd od tych srub do ustawineia zbieznosci
rafand76 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 eheh zle chyba sprezyzowalem niechodzi mi o gumy co sa na kazdym wahaczu one wsumie sa jak byd od tych srub do ustawineia zbieznosci Koncowki drązków?
Rekomendowane odpowiedzi