huberts Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Ta klima nie była priorytetem. Kiedyś może.... na razie ma jeździć, bo bawić to ja się bawię z chartem i innymi sprzętami, chociaż ma być też ładna. Co do wnętrza Niemiec, który nią jeździł to masakra, kierownica, fotel kierowcy i te białe wykończenia były tak brudne. W sumie dalej widać ślady, szczególnie kierownica i fotel są styrane życiem, trzeba przeżyć zimę i na wiosne/lato się porządnie niuńke wypucuje
junior_tdi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 niezłe auto, ja zanim zdałem prawko rozbijałem się maluchem jeśli chcesz pozostań przy oryginale, tylko załaduj mu climatronic chociaż fajny Chart w tle :decayed:
huberts Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Chart był "zajeżdżany" jak nie miałem prawa jazdy i było ciepło. Teraz dojazd do szkoły to była by masakra :kox: Grzanie pierwsze 2 h przy kaloryferze Teraz będzie takim "niedzielnym" pojazdem tak jak jego brat, którego foto wrzucę jak go kupię w sobotę - audi przeleci się na raz 800 km Mi tam się niunia podoba, na razie nie planuje nic zmieniać, ten klimatronik, też na razie mnie nie razi - latem zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi