Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B5 '98 1,9 TDI AHU by huberts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta klima nie była priorytetem. Kiedyś może.... na razie ma jeździć, bo bawić to ja się bawię z chartem i innymi sprzętami, chociaż ma być też ładna.

Co do wnętrza Niemiec, który nią jeździł to masakra, kierownica, fotel kierowcy i te białe wykończenia były tak brudne. W sumie dalej widać ślady, szczególnie kierownica i fotel są styrane życiem, trzeba przeżyć zimę i na wiosne/lato się porządnie niuńke wypucuje :)

Opublikowano

niezłe auto, ja zanim zdałem prawko rozbijałem się maluchem :decayed: jeśli chcesz pozostań przy oryginale, tylko załaduj mu climatronic chociaż :) fajny Chart w tle :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Chart był "zajeżdżany" jak nie miałem prawa jazdy i było ciepło. Teraz dojazd do szkoły to była by masakra :kox: :kox: Grzanie pierwsze 2 h przy kaloryferze :D

Teraz będzie takim "niedzielnym" pojazdem tak jak jego brat, którego foto wrzucę jak go kupię w sobotę - audi przeleci się na raz 800 km :naughty:

Mi tam się niunia podoba, na razie nie planuje nic zmieniać, ten klimatronik, też na razie mnie nie razi - latem zobaczymy :D