Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Złamany zaczep w boczku drzwi przednich - jakiś pomysł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdejmowałem boczek drzwi przednich pasażera - niestety albo albo ktoś przede mną już wyłamał jeden z zaczepów plastikowych, najgorsze że to zaczep środkowy na przedniej części - teraz w super sposób tapicerka dotyka osłony bocznej schowka i pięknie skrzypi na dziurach, ma ktoś jakiś pomysł na to? może już przeszedł przez coś podobnego? na razie wstawię dyskretnie wyglądający czarny kawałem czegoś w stylu gumy uszczelki gąbkowej pomiędzy elementy - ale to profanacja raczej na dłuższą metę.

Opublikowano

Pisząc zaczepy masz na myśli te zawiesia w które się wsuwa boczek? Może być ciężko z naprawą tego może warto poszukać używanego boczka.

Opublikowano
  • Autor

no mam własnie na myśli te takiehaczyki jakby plastikowe które wciskamy w otwory w drzwiach - dokładnie - małe pocieszenie z tym kupnem - ciężko będzie z klamkami i drewnem

Opublikowano

NO możesz to próbować kleić ale jak masz na kleje 30 zł wydac i nie mieć pewności to może lepiej szukac tapicerki listwy itp to da sie przełożyć

Opublikowano
  • Autor

poobserwuję za ile to pójdzie 96 to przed liftem i może nie pasować - poza tym czarne mi potrzeba, ale dzieki - pokukamy na to

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam podobny problem, popekaly mi te zaczepy i mam pytanko, mowicie ze wszystko mozna poprzekaldac (listewke, sterowanie szybami itp) to czy moge kupic boczek od wersji angielskiej? Najbardziej chodzi o sterowanie szybami i lusterkami, czy to napewno da sie przelozyc?

Opublikowano

daj ten boczek do kogos kto zajmuje sie spawaniem plastiku np. zderzakow samochodowych bez problemu ci takie cos dorobi, a jak masz urwana czesc to tez ci to przyspawa odpowiednio przyszlifuje i nawet widac nie bedzie a zaplacisz za to 5- 10 zl :) a co do tego czy pasuje z ang to pasuje idealnie wszytkie przewody przeciez zostaja w drzwiach trzeba je tylko po przepinac i jedynie panel sterowania szybami/ lusterkami (czyli klameczke) trzeba wziasc ze starego boczka. pozdrawiam