StoRK Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witam! Dręczy mnie jedna sprawa. Dlaczego na audi a4 albo na ich właścicieli niektórzy ludzie mówią "misiek"? Miałem taki przypadek: jadę sobie i ktoś na radiu ostrzegł mnie o suszarce w taki sposób "zielony misiek uważaj bo masz suszarkę przed sobą" na pewno koleś mówił do mnie bo podał numery moich szyldów. Nie przejmowałem sie tym...pomyślałem że kolo mógł sie pomylić...ale...dzisiaj drugi koleś komentował mi fotki na POLSKA JAZDA i napisał "to co miski lubią najbardziej, audi to audi" no i teraz pomyślałem że jednak to nie jest przypadek! Postanowiłem zamieścić to na forum oczekując na wyjaśnienie mi o co chodzi z tym "miśkiem" Pozdrawiam StoRK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 pierwsze słyszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mowi sie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 pierwsze słyszę... ja tez. wielu mowi na swoja A4 niunia ale misiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 StoRK a u Ciebie czasem policja nie jezdzi A4'kami..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Misiek? ja sie z takim określeniem nie spotkałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 może jesteś trochę przypakowany i mówią do Ciebie misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIUTEK Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 "misiek" jeszcze ujdzie, funfel nazwal moja niunie "stodolą",musiałem się po nim przejechac :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoRK Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 nie u mnie nie maja A4 miśki wiem ze mają w Gdańsku A6 sreberko. Pokazują ją czasem na tvn turbo. kurde czyli nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Moze gosc sie zamotal i zamiast mobilek powiedzial misiek ot taki rpzypadek Bo na policje sie rpzeciez tak mowi wiec sie jebn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A ja Ci mówię,wpadłeś komuś mu w oko...misiaczq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Wszelkie okreslenia samochodow typu niunia, lalka, misiek, srysiek sa smieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoRK Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 oj chłopaki...tylko głupoty wam w głowie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi