Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l wiesz czym się różnią lampy uk od europejskich (soczewkowych)? odwróconą przysłoną... na takich ludziach co nie wiedzą i wolą kupić właśnie się zarabia
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l na takich ludziach co nie wiedzą i wolą kupić właśnie się zarabia kolego wiem o tym ze na wszystkim sie zarabia jak ktos ciemny... ale ja na miejscu kolegi bym opylil i wolalbym kupic sobie europejskie, ale to juz kwestia kolegi
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Ja tam żadnej róznicy nie widze po przestawieniu ok moze nie widac ale zobaczymy jako kolega zrobi?? :?: :?: :?: :?: :?:
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l tak w ogóle nie oczekujcie cudów zwiazanych z świeceniem soczewki w B5 :gwizdanie:
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l tak w ogóle nie oczekujcie cudów zwiazanych z świeceniem soczewki w B5 :gwizdanie: a czemu??
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Bo nie swieci tak jak wygląda, według mnie na H7 jest ciemno, a potwierdziło sie to po zmianie soczewek na wieksze :gwizdanie: żeby nie było jeżdziłem na nowych DEPO, ostatnio miałem przez 2 dni valeo w idealnym stanie, 3 pary reflektorów na tych samych żarnikach HID, na żarówce H7 jest ciemno poprostu i to nie tylko moja opinia
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Autor przestawić przesłonę w soczewce, musisz rozebrać lampę, ten pstryczek służy tylko żeby nie oślepiać a nie żeby było dobrze A wiesz jak to zrobić? Możesz opisać to krok po kroku?
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Nic nie trzeba rozbierać jest jedna wajcha która przestawia cała przesłone w soczewce, przecież szkło nie gra tu roli, jeśli by tak był trzeba by cały odbłysnik zmieniać z powodu jego wyprofilowania, zajrzyjcie do lampy zanim zaczniecie pisać głupoty
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Bo nie swieci tak jak wygląda, według mnie na H7 jest ciemno, a potwierdziło sie to po zmianie soczewek na wieksze :gwizdanie: żeby nie było jeżdziłem na nowych DEPO, ostatnio miałem przez 2 dni valeo w idealnym stanie, 3 pary reflektorów na tych samych żarnikach HID, na żarówce H7 jest ciemno poprostu i to nie tylko moja opinia to co proponujesz lampy zmienic? bo wiesz nie chce miec problemu ze jak zaloze xenon i bede jechal w nocy i bedzie ciemnica czy moze jakis zarnik mocniejszy?
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Autor Nic nie trzeba rozbierać jest jedna wajcha która przestawia cała przesłone w soczewce, przecież szkło nie gra tu roli, jeśli by tak był trzeba by cały odbłysnik zmieniać z powodu jego wyprofilowania, zajrzyjcie do lampy zanim zaczniecie pisać głupoty Mówisz o xenonach czy o zwykłych lampach na żarówki H7 ?
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l o zwykłych lampach H7+H7, zresztą Xenon pewnie podobnie jest rozwiazany, zrób fotke od wewnątrz tej lampy z passka tylko tak aby jak najwiecej było widać
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Autor Postaram się zrobić fotę Ja już przełożyłem tą "wajchą" tylko teraz świeci równo prawa i lewa. A czy da się coś jeszcze ustawić aby lewa oświetlała pobocze?
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Trzeba by zobaczyć jak to jest ustawiane w lampach USA, przy przestawianiu jest słyszalny taki trzask
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Autor No było coś takiego słychać. Może podjadę na stacje diagnostyczną żeby sprawdzili.[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 17:14_________________________________________________A może faktycznie kupić lampy z homologacją europejską. Czym mam się kierować przy wyborze?
Opublikowano 31 Sierpnia 201114 l Autor Na razie nie mam czym ale w przyszłym tygodniu postaram się zamieścić. Chyba zdecyduję się jednak na zakup nowych lamp.[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 17:42_________________________________________________A czy jest możliwe, że gdy przerobię te lampy to jakieś władze mogą do tego dojść ?[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 20:50_________________________________________________Poniżej zdjęcia moich przesłon w lampach (prawa i lewa). Czy tak jest dobrze czy muszę to przełożyć? Uploaded with ImageShack.us ImageShack.us Jak to ma w końcu wyglądać, bo już się pogubiłem?