Robert31 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 witajcie mam prosbe w module komfortu wyswietla mi bład 01134-wiem ze jest to bład Dźwięk alarmu tylko o co kaman ??? nie mam pojecia co jest grane bardzo prosze o pomoc
pre_pl Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 ale duży masz problem opisać cały błąd ? Bo ja przynajmniej znam 4 rodzaje powodów dlaczego występuje ten bład... Jeśli znasz angielski choć trochę, to rozczytasz dalszą treść tego kodu.. Której własnie nie podałeś Problem jest z sygnalizatorem dźwiękowym alarmu, tylko ten jeden błąd występuje w autoscanie ? Wstaw proszę prefix w temat, dziękujemy
Robert31 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 tylko i wyłacznie ten bład wystepuje w autoscanie 01134 OPIS USTERKI 01134 Dźwięk alarmu – 12
pre_pl Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 yhm... czyli to polski vag ?... to nie wiem przyczyną może być : - problem z którąś z czujek - problem z połączeniem do syreny - problem z zasilaniem - problem ze zwarciem
Robert31 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Dziekuje bardzo za pomoc- :th: usterka usunieta problem z połaczeniem syreny pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi