Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Audi A6 C6 Pełen pakiet S-line, pierwsze w Polsce 2.0 tdi quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj odebrałem auto po wymianie skrzyni. Jak się okazało to ona była winowajcą wszystkich drgań i hałasów dochodzących z napędu. Rozmawiałem ze specjalistą od skrzyni i wytłumaczył mi że winowajcą (uszkodzenia skrzyni ) był dyfer o złych przełożeniach (od automatycznej skrzyni biegów ), który zmielił torsen. Po spuszczeniu oleju było w nim pełno opiłków. Teraz auto chodzi bardzo cicho i płynnie. Nowa skrzynia po przebiegu 119 tyś .

Zrobiłem parę fotek wnętrza i mod wycieraczki.

Opublikowano

spoko ze temat ogarniety :gicior:

Opublikowano

IMG_1267.jpg

IMG_1263.jpg

IMG_1256.jpg

IMG_1264.jpg

IMG_1261.jpg

IMG_1260.jpg

IMG_1265.jpg

IMG_1254.jpg

IMG_1262.jpg

IMG_1266.jpg

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

auto brudne bo pada jak odbiore felgi z malowania i polakieruje na nowo zderzaki to będzie korekta lakieru i pare fotek . Może w końcu jakimś aparatem a nie telefonem :facepalm:

Opublikowano

Taborety :kox::kox: klamki z rs'a :kox::kox: elegancja francja Panie :kox:

Jak się siedzi w tych fotelach?

Opublikowano

Całe boczki są od rs 6 Co do foteli to bardzo wygodne . nawet mój ojciec który nie należy do najmłodszych i mama mówią że są wygodniejsze niż s-line . Teraz pozostaje mi jeszcze odpalenia pakietu światło w tylnych boczkach .

Opublikowano

Fotele super :kox: jak swoje tylne boczki odpalalem to znikło mi w tyle podświetlenie klamek a listew pod dekorami nie udało sie odpalić :/

Opublikowano

to chyba trzeba będzie jeszcze zmienić sterowniki w drzwiach

---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ----------

na przodzie odpaliło mi się wszystko poza oświetleniem pod dekorem . Ale jeszcze nic nie kodowałem

Opublikowano

To tak jak u mnie a znasz może nr sterowników ?

Opublikowano

nie jeszcze nie szukałem , bo ogarniałem temat hałasu z napędów . Teraz muszę sprawdzić u siebie czy da się coś zakodować czy sterowniki do wymiany

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

Jak dobrze pamiętam, to na sterownikach nie ma ochrony komponentu . :co:

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ----------

Jak dobrze pamiętam, to na sterownikach nie ma ochrony komponentu . :co:

Opublikowano

Nie jak sprawdzałem to nie miał ochrony komponentu tylko sterownik pod pamiec foteli :)

Opublikowano

no a ja własnie taki bede potrzebował pod pamiec foteli

Opublikowano

U mnie tylko panel pamięci sie podświetla, ale daruje sobie odpalenie pamięci bo nie jest mi potrzebna ;)

Opublikowano

ja też nie mam ciśnienia na pamięci . Musze ogarnąć troche wydatków i biorę się za grzaną kanapę . teraz muszę w pierwszej kolejności pomalować zderzaki bo lakiernik sie nie popisał i klar mi schodzi po zimie , w sobote albo w poniedziałek mam odbierać felgi po odnowie .

---------- Post dopisany 06-04-2014 at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany 20-03-2014 at 20:05 ----------

Dzisiaj na liczniku zmieniła sie pierwsza cyferka na 2

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

to juz w PL nie sprzedaz z 2 z przodu...:grin:

Opublikowano

no dokładnie . W Polsce o tylko takie 160-180 tys się sprzedają. Do lipca mam czas zeby cofnac . bo na przegladach już spisuja stan licznika

---------- Post dopisany 23-04-2014 at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany 06-04-2014 at 18:51 ----------

Wczoraj udało sie odebrać felgi i uzbroić je w opony . Zrezygnowałem z szerokości 265 i zmieniłem na 245. Obecnie jest opona 245/35/20 na felgę 9 cali. Wyszedł delikatny naciag . Mi osobiście sie podoba ta opcja niż 265.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Z tydzień temu troszkę powalczyliśmy z kolega z Bełchatowa i udało sie uruchomić grzanie tylnich d*p, oświetlenie tylnich drzwi (mam jeszcze diody ambitne ale trzeba zmienić sterowniki w drzwiach. Przy okazji pociągnięty został kapel do kamerki cofania. Ale trzeba wymienić gateway bo mam jakis archaiczny i nie obsłuży . Zostało jeszcze podpiąć jednak kabel do bagażnika aby zadziałało oświetlenie pod fotelami. Pare fot

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

nie pamiętam jakie jest ET ale tak siedzi bez dystansu. Wcześniej ta felga siedziała na a4 b8

Opublikowano
nie pamiętam jakie jest ET ale tak siedzi bez dystansu. Wcześniej ta felga siedziała na a4 b8

W A4 ori jest 8,5Jx19 ET 43 a przy 20 :eusathink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...