Dzo-Dzo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 buahahahah tak myslalem ze cos Lukas napisze jak przyjedzie do domu hehe i jak tam zalorzyles podsufitke ?
Lukas G Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Chciałem powiedzieć tylko, że jesteś oszust i krętacz, miałem to napisać w giełdzie żeby przestrzec innych przed Tobą! Te małe elementy podsufitki, nad tylnymi bocznymi oknami... mówiłeś, że będzie przjebane je odkręcić a wystarczyło poluzować kurtynę i poszło miodzio Właśnie wróciłem z garażu, przez półtorej godziny zdążyłem zdemontować wszystkie słupki. Jutro targam sufit i wstawiam czarność. Wszystko jest tak jak należy, nawet wszystkie zaślepki co byłem zdumiony zie nie poginęły nigdzie. Efekty przedsatwię w swoim wątku
Dzo-Dzo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 heheheh ty dziadu jeszcze jeden zart i przyjade i zabiore podsufitke heheh aha i kierownice p.s czy pokazales komus juz kiere ? bo jak nie to guma hehe
Lukas G Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wstawiłem foty w moim temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232634.15 ale jakoś nie robią wrażenia, tylko Ty się tak podnieciłeś
Dzo-Dzo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 no bo fajnie wyglada ale tak sie zastanawiam czy nie dac moze metalowej obwodki na dole hmm
Artur82 Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Dzo-Dzo a co z TWoim autem, że je całe rozprzedajesz??
marcin_o23 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 dzo obrał inny kierunek modów, wszyscy dokładają a on demontuje, chyba walczy z masa samochodu :>
jedrekx Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Dzo-Dzo a co z TWoim autem, że je całe rozprzedajesz?? na sprzedaż jest
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 dzis nowy mod wstawienie nalesników wczoraj nowy mod wstawienie nalesnikowych boczków :tongue4:
audiomaniak Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 dzis nowy mod wstawienie nalesników wczoraj nowy mod wstawienie nalesnikowych boczków :tongue4: To daj foty
Jet_a Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Dzo Dzo jak tam idzie downgrade autka ? wsadziłeś już koła 165/70/r15 ? :polew: a tak poważnie to jeszcze nie spotkałem się z osobą,która zamiast dodawać,to odejmuje z auta Wcześniej napisał bym,że fajną masz fure ,a teraz to tylko GOLAS :decayed: aha no i czytałem coś ze robiłeś swapa i wsadziłeś prawie nowy silnik,mam dla Ciebie ciekawą alternatywe,tylko sie nie obraź ten silnik,który wsadziłeś radził bym Ci sprzedać i zrobić swapa na Co ty na to ? :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 hehe no jeszcze chwila i tak moze być zobaczymu z klubu kilka osob dzwonilo zobaczmy co z tego bedzie 35 kola to chyba nie jest duzo za moją a4 tak mi sie wydaje
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 i co teraz bedzie ????????? powrot do przeszlosci,czyli tymka b6
peter22 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 to sprzedawaj i zakładaj nowy temat z modami nowej bryczki jeszcze pare dni i w mojej bryczce bedzie pare zmian wizualnych ;o)
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 spokojnie spokojnie dogonie dogonie hehe
Rekomendowane odpowiedzi