Opublikowano 14 Lutego 200818 l Yo! Doczekalem sie! Nowe mapy + nowy software i wreszcie normalnie dzialajaca opcja MIX w playerze MP3! Wreszcie uzywajac przyciskow "<" ">" mozna skakac po utworach losowo, a nie jak do tej pory - po kliknieciu odtwarzala sie nastepna piosenka, a opcja MIX automatycznie sie wylaczala... GR8! Zauwazyliscie jeszcze jakies inne poprawki?
Opublikowano 15 Lutego 200818 l Autor Mi tego zawsze brakowalo (takie przyzwyczajenie z winampa). Jeszcze nie wiem jak wyglada sprawa kart SDHC, ale to moze sprawdze dzis...
Opublikowano 17 Lutego 200818 l A skad masz nowe mapy i soft? Pytam bo brat kupił A6 i właśnie chciałby nowe mapy i soft wgrać. Z góry dzięki za info.
Opublikowano 17 Lutego 200818 l Jeszcze nie wiem jak wyglada sprawa kart SDHC Eeeee... wsparcie dla SDHC to chyba sprawa sprzętowa. Ale miło będzie jak się okaże, że się mylę
Opublikowano 18 Lutego 200818 l A takie pytanko ile trzeba liczyć kasy tutaj w PL za to ??? W ASO to pewnie z 1500 zł jak nie więcej.
Opublikowano 19 Lutego 200818 l A skad masz nowe mapy i soft? Pytam bo brat kupił A6 i właśnie chciałby nowe mapy i soft wgrać. Z góry dzięki za info. nowy soft zapraszam do mnie
Opublikowano 20 Lutego 200818 l Autor Nowy soft nie pomaga jesli chodzi o odczytywanie kart SDHC. Jednak sprawa lezy po stronie sprzetu.
Opublikowano 7 Marca 200818 l A jak jest z vim hackiem? Będzie dalej działał po z update'owaniu softu czy od nowa trzeba robić?
Opublikowano 9 Marca 200818 l Panie daj pan spokój ja tu tylko sprzątam, cały sprzęt był oniakowy hyhy
Opublikowano 9 Marca 200818 l 5 miechów bez navi Oniak przegraj mi tą płytę czyszczącą , przyda się :polew: Ps. Miron i co ze zmieniarką? wiesz już czemu nie działa?