ems Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W tym roku kończy mi się możliwość ubezpieczenia auta w pakiecie dealerskim w związku z czym zaczynam szukać ubezpieczeń w różnych ubezpieczalniach. Możecie mi napisać swoje doświadczenia z napraw aut w autoryzowanych serwisach, które były pokrywane z AC? W jakich ubezpieczalniach nie mieliście problemów? Pytam z uwagi na fakt, że jakiś czas temu miałem ubezpieczenie AC w PZU i pomimo zaznaczenia opcji serwis czy jak jej tam PZU robiło niesamowite problemy z bezgotówkową naprawą w ASO na oryginalnych częściach (koniecznie chcieli pakować zamienniki, powołując sie na dyrektywy UE mówiące o takiej samej jakości). Skończyło się pomyślnie ale w przyszłości niepotrzebne są mi takie sytuacje. Głownie interesują mnie naprawy aut starszych niż 5 lat czyli rozchodzi się o modele b6 i b7. Z góry dzięki za wszystkie opinie.
HeresR32 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ja akurat wracam spowrotem do pzu bo nie robia problemow i dobrze auto wyceniaja, dodatkowo jako nieliczny ubezpieczyciel maja podpisana umowe z jednym warsztacie aso w wawie, reszta ma umowy z panem frankiem ktory auta klepie w stodole
Rekomendowane odpowiedzi