kali Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 witam wszystkich mam problem bo bylo wszytko dobrze ale juz nie jest na poczatku mi cos szumialo myslalem ze lozsyko dociskowe albo docisk wszyystkie biegi wchodzily a teraz nie mam wstecznego co robic?
kali Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 no nie sprawdzalem ale co ma wspulnego olej z wstecznym biegiem wymienialem olej pol roku temu i wlalem 2 litry?
Gość Murzyn Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 kolego napisz dokladniej co jest nie halo. Wsteczny da sie w ogole wbic czy chrobota jak probujesz?
cayenne Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 co ma wspulnego olej z wstecznym To,że w u mnie w poprzednim aucie miałem takie same objawy.Brak oleju doprowadził do tego,że musiałem wymieniać skrzynię. Na zgaszonym silniku też nie możesz wbić?
kali Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 ktos mi powie co jest z wstecznym biegiem??? puszczam sprzeglo i nie jedzie???
Rekomendowane odpowiedzi