33Pietrek? Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 niewiem jak rozebrac plastiki zeby dostac sie do tylnich drzwi zeby puscic kabel z pradem tak zeby nie polamac, chodzi mi o zdjecie plastiku pod pasami i dolnych plastikow przy progach
Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 są na zatrzaskach, trzeba szarpnać, mozesz również odwinać podłoge jak ściagniesz tylne siedzisko, tak tez mozna kabel przełozyć, ja tak robiłem
Milczar Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 niewiem jak rozebrac plastiki zeby dostac sie do tylnich drzwi zeby puscic kabel z pradem tak zeby nie polamac, chodzi mi o zdjecie plastiku pod pasami i dolnych plastikow przy progach Tak jak Kowi napisał są wpięte na zatrzaski i musisz z wyczuciem podważać próg aż wyskoczy. Uważaj tylko żeby nie ułamać narożnika przy środkowym słupku. Ja u siebie jak zdejmowałem to mimo delikatnego podważania to i tak narożnik się ukruszył i mam dziurę w progu :/
33Pietrek? Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dzieki chłopaki dzisiaj bede próbował, najbardziej obawiam sie tego srodkowego plastiku on tez jest na zatrzaskach
Gość Mobilek12 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 wszystki sa na zatrzaski tylko uwazaj bo mozna pourywac
33Pietrek? Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 udało sie nic nie połamane i szyby elektryczne z tyłu juz założone
Rekomendowane odpowiedzi