Rogass Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 hahaha co za gosc jestes rogass nie mam pytan :polew: ale że co
athek55 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 a o jaki wężyk od podciśnienia chodziło MAGIC87 ??? na filmiku brzmi prze wyje****e... Co do moich modyfikacji w 1.9. 90HP to nie wyszło jakoś z szałem.. praktycznie zero różnicy.. tyle tylko że turbina śwista jak porypana dosłownie jak by była walnięta rura od IC.
MAGIC87 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 a o jaki wężyk od podciśnienia chodziło MAGIC87 ??? na filmiku brzmi prze wyje****e...ten od gruszki.. wycagnij , zobaczysz jak Auto sapie ( I nie jedzie )
athek55 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 a o jaki wężyk od podciśnienia chodziło MAGIC87 ??? na filmiku brzmi prze wyje****e...ten od gruszki.. wycagnij , zobaczysz jak Auto sapie ( I nie jedzie ) aaa no faktycznie :D:D heh robiłem takie testy ale ja robiłem tak że wyciągałem przewód od IC i na miasto hahahaha syczała jak by miałą z 500 hp 1
MAGIC87 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Syczała... Ale gaz w podłoge a tu maluch Cie objedzie
Rekomendowane odpowiedzi